Trigo – o companie cu peste 10 ani experienta in Romania are planuri mari de crestere cu divizia de TREQ si Aerospace


TRIGO, companie renumita la nivel global te invita sa vizitezi standul lor din cadrul targului Angajatori de TOP, pe 14 – 15 octombrie la Sala Palatului! Descopera oportunitati de joburi care se lanseaza in exclusivitate si interactioneaza cu reprezentantii companiei la cel mai mare targ de cariera din Romania!

Care sunt ariile in care activeaza Trigo in Romania?

TRIGO este o companie de renume la nivel global, care deserveste industria auto, industria aerospatiala, feroviara si industrii de transport de mare tonaj.  Oferim servicii de evaluare a calitatii pentru clientii nostri si ne asiguram de calitatea serviciilor pe care le livreaza: Quality Inspection, Engineering and Management Services all along the supply chain.

Cum ati descrie Trigo in cifre? 

Mai mult de 7000 de angajati in intreaga lume: Europa, Africa de Nord, Asia și America de Sud. In Romania am sarbatorit anul acesta 10 ani de activitate, avem 600 angajati distribuiti in 8 puncte de lucru. Majoritatea clientilor nostrii sunt din industria automotive, dar avem clienti si din aerospace sau luxury goods (ex. Louis Vuitton), inclusiv Dacia si Ford.

Care sunt planurile de crestere Trigo in Romania?

Pana in 2018 ne-am propus sa ajungem la 1000 de angajati, sa ne dezvoltam divizia de TREQ si Aerospace.  

Care sunt principalele elemente prin care Trigo  se diferentiaza ca angajator?

Primul beneficiu este dezvoltarea profesionala. Prin faptul ca suntem prezenti in numeroase locatii si suntem implicati in atat de multe proiecte – oricine are oportunitatea de a invata. Comparativ cu alte joburi din fabrica, colegii nostri pot avea un program mai flexibil, insa nu consideram ca acesta este singurul punct forte. Pe langa focusul nostru in dezvoltarea profesionala a angajatatilor, avem si un sistem motivant de bonusare anuala in functie de rezultate si indeplinirea obiectivelor.

Care sunt lucrurile pe care compania le apreciaza cel mai mult la angajatii Trigo?

Trigo apreciaza la angajati initiativa si spiritul de echipa. Drept dovada este si flexibilitatea de care dam dovada in raport cu angajatii nostri. 

Ce oportunitati de cariera ofera Trigo?

Am decis de curand ca experienta intr-o fabrica este obligatorie, insa putem sa oferim si persoanelor cu nivel entry level (1-2 ani experienta) oportunitatea de a deveni Senior. Faptul ca in BU TREQ si Aerospace avem specialisti acreditati garanteaza oportunitatile de dezvoltare pentru noii nostri colegi juniori. 
Customer and suppliers audit (VDA 6.3, FIEV 2.0); Certification support (ISO 9100, ISO 14 001, NADCAP, etc.); Supplier and Customer Quality Development; Quality Lift / Recovery Plan sunt doar parte din activitatile TREQ.

In ceea ce priveste divizia de Aerospace oferim mai multe servicii companiilor, care se transpun si in competentele colegilor nostri:
  • Quality Management
  • Quality Inspection in production (manufacturing line, FAL, etc.)
  • Incoming/Source/Pre-Shipment Inspection
  • Audits (product, process, system)
  • Supplier Quality Development
  • LAI/APQP/FAI (optionally with FAI management software DISCUS)
  • Certification Training, Consultancy, and Support on standard certification (please check our Training section)
  • Resident Engineering
  • Measurement Services
  • Non-Destructive Testing
  • Flight Test Quality Support
  • FOD Inspection



In ce consta procesul de selectie?

1. Interviu telefonic in cadrul caruia ne asiguram ca aplicantii corespund cu cerintele pozitiei, ca acestia primesc cat mai multe informatii despre domeniul de activitate al companiei si tipurile de responsabilitati, atributii care le vor reveni.
2. Chestionar PI (Predective Index – chestionar de evaluare al comportamentului la locul de munca) si teste Excel, Engleza in functie de pozitia pentru care se aplica.
3. Interviul fata in fata in care se discuta despre pozitia vacanta: cerinte si provocari, dar si despre experienta anterioara a candidatului si corelarea acesteia cu cele ale jobului vacant.

Ce apreciati cel mai mult la un candidat in timpul procesului de selectie?

Un candidat, in timpul unui proces de selectie, trebuie sa corespunda cu profilul cautat si sa inteleaga ce inseamna terta parte – adica tipul de servicii pe care noi le oferim.
Trebuie sa dea de asemenea dovada de flexibilitate, initiativa si spirit de echipa. 
Un candidat are mari sanse sa fie selectat in cadrul echipei noastre daca arata ca jobul pentru care a aplicat este jobul care il face si fericit.

Care este intrebarea preferata din cadrul interviurilor si ce urmariti prin adresarea ei catre candidati? 

Nu putem mentiona o intrebare preferata, dar putem spune ca orice interviu incepe cu verificarea cunostintelor referitoare la Trigo. Prin aceasta intrebare putem vedea daca acel candidat cunoaste zona serviciilor terta parte si daca intelege specificitatea activitatii noastre.

Ce sfat aveti pentru un candidat fara experienta care doreste sa obtina un job?

Un candidat fara experienta ne poate convinge, daca isi arata interesul pentru un anumit job si demonstraza ca acesta este jobul pe care si-l doreste cu adevarat!

Ce sfat aveti pentru un profesionist care vrea sa schimbe domeniul de activitate?

Recomandam unui profesionist sa-si schimbe domeniul de activitate daca si-a gasit vocatia.

Care sunt motivele pentru care un candidat ar trebui sa viziteze standul companiei dvs. din cadrul Angajatori de TOP? 

Candidatii ar trebui sa viziteze standul TRIGO, intrucat suntem o companie care reprezinta o nisa din ce in ce mai cunoscuta pe piata si astfel putem discuta direct despre oportunitatile de cariera din cadrul companiei.

Va recomandam si:

Participa la Academia de Cariera @ Angajatori de TOP Timisoara

ULTIMELE JOBURI