Care sunt Angajatorii de TOP din domeniul bancar si pentru ce pozitii recruteaza in Bucuresti?

 
Tinerii si profesionistii care isi doresc o cariera in domeniul bancar sunt asteptati la Angajatori de TOP. 7 companii de top din industria de banking participa la targul de joburi si isi doresc sa gaseasca cei mai potriviti candidati pentru oportunitatile de cariera pe care le ofera.
 
Pentru a te convinge ca in aceasta industrie cererea mai mare de locuri de munca este determinata de cresterea numarului de banci, te invitam sa urmaresti mai jos lista angajatorilor care au planuri de recrutare in aceasta primavara.    





 


Bancpost este o banca universala importanta in Romania, cu o prezenta de 25 de ani pe piata locala si o contributie activa la dezvoltarea economiei romanesti.  Bancpost va fi prezenta primavara  aceasta la targul de joburi Angajatori de TOP Bucuresti.

Daca iti doresti o cariera in banking, poti aplica la joburile companiei si la Skillshopul sustinut de aceasta: SkillShop Bancpost: The Risk Management Challenge - Become a Pro, a RISK Pro! Angajatori de TOP Bucuresti.
 

Aici gasesti lista completa a joburilor, iar mai multe detalii poti obtine la standul Bancpost de la Angajatori de TOP.




 

Un alt angajator care isi extinde echipa este OTP Bank, unul dintre cele mai importante grupuri financiare din Europa Centrala si de Est, cu operatiuni in tari precum Ungaria, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia, Serbia si Romania. Ii poti intalni pe reprezentantii companiei la Angajatori de TOP Bucuresti in cadrul targului.

 

Iata lista completa a joburilor disponibile la OTP Bank.







Alte oportunitati de cariera te asteapta alaturi de CAPITA FIDUCIARY un alt angajator din Banking cu planuri de recrutare pentru tine.
 
Vezi aici toate joburile din cadrul CAPITA FIDUCIARY.





De asemenera, Credit Europe Bank are programe deschise atat pentru studenti cat si pentru profesionisti. Ii poti intalni la Angajatori de TOP Bucuresti pentru a afla care sunt planurile lor de recrutare in urmatoarea perioada.

Iata cateva dintre joburile disponibile in cadrul Credit Europe Bank :
   
Vizualizeaza aici lista completa a joburilor din cadrul Credit Europe Bank.





Raiffeisen Bank se adreseaza studentilor si absolventilor cu potential si rezultate academice exceptionale. Cei interesati de inceperea unei cariere in domeniul bancar pot solicita consultantilor prezenti la targul Angajatori de TOP Bucuresti mai multe informatii despre programul Raiffeisen Trainee si despre stagiile de practica.
 
Vizualizeaza aici lista completa a joburilor din cadrul Raiffeisen Bank.


O alta companie care vine cu solutii de orientare in cariera este Piraeus Bank. Piraeus Bank Romania si-a început activitatea in Romania in anul 2000, prin deschiderea de sucursale in tara si in Bucuresti. Un prim obiectiv important a fost atragerea persoanelor cu pregatire si experienta in domeniu, capabile sa îmbratiseze valorile si viziunea bancii si sa contribuie în mod decisiv la implementarea acestora.
 
Consulta lista joburilor si vezi care ti se  potriveste.



 BCR, o super echipa! 
 
In echipa BCR, oportunitatile profesionale disponibile sunt la fel de impresionante ca si portofoliul nostru extensiv de produse si servicii. Suntem scoala de banking pentru tinerele talente. Suntem rampa de lansare pentru spiritele curajoase si inovatoare. Si incununam cu succes cariere deja consacrate.
  Vizualizeaza aici lista completa a joburilor oferite de BCR dar si techlaburile pe care compania le sustine.

Daca iti doresti sa lucrezi intr-un mediu unde sa te poti bucura de oportunitati variate de dezvoltare in cariera si care iti pune la dispozitie inovatiile tehnologice precum mobile banking, Big Data și digital marketing te asteptam la Angajatori de TOP . Fii unul dintre profesionistii care vor contribui la implementarea unor servicii de banking mai eficiente.
 
Te asteptam pe 24-25 Martie, la Sala Palatului, incepand cu ora 10:00 pentru a afla care sunt competentele si aptitudinile de care ai nevoie pentru a face parte dintr-o echipa al carei scop este sa vina in ajutorul clientilor ei. 
 
Ne vedem la cel mai mare targ de cariera.
 
Inscriere Angajatori de TOP Bucuresti

 

Va recomandam si:

Participa la Academia de Cariera @ Angajatori de TOP Timisoara

ULTIMELE JOBURI