Ensight lanseaza SmartOmul, o aplicatie offline de creat cariere


SmartOmul’ este o campanie de recrutare de absolventi si studenti pentru o noua editie a evenimentului ‘Ensight Internship Challenge’, care va avea loc in data de 14 octombrie 2016.
Evenimentul se adreseaza studentilor din anii terminali si absolventilor de universitate sau program de master din tara si strainatate, care doresc sa urmeze o cariera in domeniul consultantei de management.
Consideram ca o cariera solida si de viitor se cladeste prin ambitie si invatare continua, nu exista o aplicatie online care sa creeze o cariera si un profesionist. Este nevoie de perseverenta pentru a ajunge la performanta, indiferent de domeniu. De aici si ideea acestui mesaj de campanie: ‘SmartOmul, o aplicatie offline de creat cariere.’
   
Cei mai buni candidati vor fi premiati cu cate un stagiu de 3 luni in echipa liderului pietei locale de consultanta in management, Ensight Management Consulting. Iar incepand cu a doua luna cei mai buni dintre stagiari vor fi platiti pentru munca lor.





Testarea propriu zisa presupune rezolvarea unui studiu de caz in echipa, iar candidatii care vor dovedi initiativa, discernamant, si creativitate vor avea posibilitatea de a lucra alaturi de consultantii Ensight pe diferite proiecte, vor invata diverse metodologii si vor beneficia de o oportunitate extraordinara de de a se dezvolta profesional.

Cei interesati de acest program sunt rugati sa se inscrie prin completarea formularului accesibil pe www.ensight.ro/internship si sa il trimita, impreuna cu CV-ul, la adresa jobs@ensight.ro pana la data de 9 octombrie 2016.

 

Va recomandam si:

Discover InThePocket - New IT company to keep an eye on

ULTIMELE JOBURI