Top 3 tematici preferate la TechTalks editia martie 2016



Editia de primavara a deja bine-cunoscutului eveniment “TechTalks” a avut un mega success in randul norocosilor participanti, ei avand sansa de a se bucura, pe langa altele, de cele mai tari trei tematici:


1. Facilitating.  A Scrum Master’s Neverending Story

Pe parcursul acestei prezentari, Iulian Moise, Scrum Master in cadrul companiei UniCredit Business Integrated Solutions a scos la iveala rolul unui expert in Scrum dar si multe tehnici interactive de facilitare a abilitatilor pe care compania le  foloseste cu scopul de a ajuta oamenii sa isi inteleaga dar si in acelasi timp atinga obiectivele stabilite.
Unicredit Business Integrated Solutions va sustine un TechLab si in cadrul acestei editii, pe tema “BABEL project with JAVA EE 6 & Hadoop”. 
 

2. Experience the planning of an international Service Desk

Pe parcursul acestei sesiuni, participantii au putut experimenta  modul de planificare al unui manager cu experienta in Service Desk la nivel international alaturi de Andrei Bana, Service Desk Manager.
Una dintre ideile principale ale acestei prezentari a fost aceea care sustinea ca un plan atent conceput este primul pas catre succesul garantat. Participantii au fost grupati pe echipe si au avut sansa de a experimenta practic nivelurile de planificare  necesare pozitiei de Service Desk. Pe parcursul acestui TechLab, Andrei Bana si-a adus aportul asupra modului in care se poate obtine informatia necesara respectarii unui plan bine pus la punct.
Vino sa te intalnesti cu Dell sambata, 15 octombrie, la Sala Palatului: 
 

3. Building the future of Cybersecurity

Liviu Arsene, Security Analyst, a prezentat inovatiile tehnologice ale companiei Bitdefender, inovatii care au facut cunoscuta aceasta companie la nivel mondial ca fiind cea mai buna alegere atunci cand vine vorba de securitatea in mediul online. Pariticipantii au avut ocazia sa invate mai multe despre ingeniozitatea si talentul romanesc si s-au putut alatura echipei BitDefender in lupta contra atacurilor cibernetice. 


 

Vezi agenda TechTalks octombrie 2016

Va recomandam si:

Participa la Academia de Cariera @ Angajatori de TOP Timisoara

ULTIMELE JOBURI