Afla ce personaj din Harry Potter esti si noi iti spunem cum sa-ti folosesti vrajile la Angajatori de TOP 2016



Toamna aceasta, targul de joburi Angajatori de TOP va strange laolalta cele mai multe joburi pentru studenti, absolventi si tineri profesionisti – si-anume peste 7500. Fie ca alegi sa participi la editia din Bucuresti – pe 14 si 15 octombrie, fie ca vizitezi standurile celor mai mari companii din Banat la editia din Timisoara – pe 21 si 22 octombrie, adu-ti CV-ul Barcode la targ si pune bazele unei cariere de succes.

Si pentru ca unde-s joburi multe este si concurenta mare, ne-am propus sa te ajutam sa te pregatesti pentru intalnirea cu reprezentantii angajatorilor preferati si sa…ii vrajesti J. Obtinerea jobului visat este cu siguranta un moment magic, iar tu trebuie sa te asiguri ca-l traiesti din plin. Spune-ne cu care personaj din Harry Potter te potrivesti, iar noi iti spunem ce “farmece” sa folosesti cand ajungi la eveniment:

Harry Potter – un lider innascut



Daca ai leadership-ul in sange si esti tot timpul pregatit pentru noi provocari, atunci e clar ca iti vei atinge cu usurinta scopurile. La fel ca si eroul celebrei serii, esti o persoana carismatica, a carei prezenta nu trece neobservata. Debordezi de incredere chiar si atunci cand te gasesti in fata unor probleme, iar acesta este principalul tau atu. Esti capabil sa coordonezi o echipa chiar si in momente de criza si o faci natural. Domeniul in care profesezi te-a ales pe tine si nu invers, de aceea nu ai probleme in a obtine intotdeauna cele mai bune rezultate. Ai doar nevoie de bagheta potrivita!

Cum sa te comporti? Foloseste-te de carisma pentru a cuceri angajatorii de la stand. Explica lucrurile mentionate in CV si demonstreaza-ti implicarea. Fii sigur pe tine, insa nu arogant! Cele mai multe dintre aventurile lui Harry Potter incepeau cu o boacana facuta din neatentie sau dintr-o curiozitate exagerata. Evita boacanele( intrebari nepotrivite) si axeaza-te pe curiozitati.Pune cat mai multe intrebari si convinge compania ca iti doresti sa fii parte din echipa. Tine minte: trebuie sa implinesti profetia, asa ca succesul este garantat!
 

Hermione Granger – hard skills si concentrare



In cazul tau, nimic nu ramane necercetat. Esti exact persoana la care apeleaza colegii de birou/prietenii( studentii nu au colegi de birou in idea asta) atunci cand sunt intr-o incurcatura. Chiar daca problema nu tine de domeniul tau de interes, vei stii oricum unde sa cauti si vei veni cu rezolvarea corecta. Rational si concentrat, tu esti acel candidat care a muncit pe branci sa ajunga in punctul in care se afla, iar acest lucru se va vedea in CV-ul plin de activitati extracurriculare. Pentru tine, dezvoltarea continua este cheia catre o cariera de succes si nimic nu iti poate distrage atentia de la asta. Esti un angajat cheie, care este capabil sa asimileze foarte multa informatie si care este dispus sa isi largeasca constant ariile de interes si de lucru. Nu uita cat de valoroase sunt aceste aspecte!

Cum sa te comporti? Desi nu este vorba de egoism, uneori, atitudinea ta te poate pune intr-o lumina proasta in fata altor colegi – sau, in acest caz, altor candidati. Tocmai pentru ca esti atat de stapan pe tine si detii atat de multa informatie, te poti simti tentat sa nu lasi pe nimeni sa vorbeasca in afara de tine. Lasa CV-ul tau sa faca asta, iar tu puncteaza doar acele lucruri inedite pe care le cunosti despre compania la care iti doresti sa aplici sau acele lucruri care au facut diferenta in ultimul proiect in care ai fost implicat. Cu siguranta ai multe astfel de arme in dotare, doar esti persoana care isi face intotdeauna temele!
 

Surpriza din aceasta toamna – un iPhone 6s

Telefonul mobil Apple iPhone 6s te face sa simti ca experimentezi ceva cu totul nou! Practic, elegant si extrem de folositor pentru candidatii dinamici, care isi doresc sa ramana conectati oricand la informatie si sa poata accesa toate fisierele oriunde s-ar afla! Iata cum poti intra in tragerea la sorti:
  • Inscrie-te la editia din Bucuresti sau Timisoara;
  • Descarca-ti CV-ul in format Barcode;
  • Vino cu el la eveniment si scaneaza-l la companiile preferate
Afla regulile concursului si inscrie-te »
 
 

Ron Weasley – devotament si determinare



Tu nu ai neaparat norocul si carisma lui Harry Potter si nici puterea de concentrare a lui Hermione Granger, dar tu ai ceva si mai valoros: devotamentul fata de oamenii cu care te inconjori si determinarea de a duce lucrurile la capat. Indiferent cat de greu iti va fi sa gestionezi situatiile de la noul loc de munca, atat colegii cat si sefii vor avea certitudinea ca tu esti acela care nu va renunta. Tu nu lasi nimic sa te abata de la scopul pe care ti l-ai stabilit si muncesti pentru fiecare pas pe care il ai de facut. De aceea, ai sansa de a deveni unul dintre angajatii preferati din echipa. Unde mai pui si ca esti o persoana joviala si cu simtul umorului!

Cum sa te comporti? Ai anumite incertitudini si cel mai important este sa stii sa le gestionezi si sa nu le lasi sa te acapareze. Cel mai probabil esti o fire timida, iar teama de a nu spune ceva gresit ar putea sa te determine sa nu mai spui nimic, deloc. Nu este o solutie. Concentreaza-te asupra lucrurilor pe care stii ca le poti aduce in companie si pune accent pe determinarea care te caracterizeaza. Scapa de emotii si vei cuceri cu siguranta persoanele de la stand. Cine stie, s-ar putea sa porniti impreuna in urmatoarea aventura!
 

Ginny Weasley – curaj si curiozitate



Desi la prima vedere nu este foarte vizibila, trasatura ta cea mai pregnanta este curajul – curajul de a deschide usi considerate ferecate si de a vedea imaginea de ansamblu. Atunci cand ceilalti cred ca nu mai exista rezolvare, tu vei aduce un suflu nou sedintei de brainstorming si vei stabili o noua directie. Uneori, e posibil sa dai gres. Dar de pierdut au doar cei care nu incearca! Spiritul tau aventuros si puterea de a imbratisa orice schimbare vor fi cu siguranta apreciate de urmatoarea echipa din care o sa faci parte.

Cum sa te comporti? Daca ai planul deja facut – asa cum probabil se intampla – inseamna ca ai ochit deja standurile carora vrei sa le faci o vizita. Nu te limita doar la o vizita si la clasica intrebare ce vizeaza joburile disponibile. Adu cu tine ideea de noutate pe care o porti tot timpul. Intra in detalii despre atributiile jobului pe care ti-l doresti si foloseste una dintre sugestiile tale magice care au salvat situatia de atatea ori. Povesteste pe scurt si cu entuziasm cum ti-ai asuma tu rolul pe care ei il au disponibil si ii vei cuceri fara indoiala!

Fie ca esti un candidat care debordeaza de incredere, fie ca esti determinat, muncitor sau curajos, la Angajatori de TOP avem joburile potrivite pentru CV-ul tau. Asa ca vino pe 14 si 15 Octombrie la Angajatori de TOP Bucuresti sau pe 21 si 22 octombrie la Angajatori de TOP Timisoara si iti promitem o atmosfera magica si multe oportunitati de cariera!
   

Click aici pentru a te inscrie la eveniment!

 

Va recomandam si:

Participa la Prima Academie de Cariera @ Angajatori de TOP Timisoara