Momentul perfect sa te angajezi – 600 de joburi pentru Juniori la nivel national



Cea de-a 10-a editie a Targului Virtual Hipo.ro pentru Absolventi iti aduce in perioada 13 iun – 14 aug 2016 sansa de a da startul unei cariere de succes! Daca esti student, masterand sau proaspat absolvent, vara aceasta ai acces la peste 600 de joburi si programe de internship si trainee platite!

De ce sa te angajezi acum?

Fie ca esti student si ai intrat in vacanta de vara, fie ca esti proaspat absolvent si ai nevoie sa gasesti o directie in viata ta profesionala, acesta este momentul potrivit sa iti cauti un job. Peste 26% dintre angajatori au deschise programe si joburi dedicate juniorilor (studentilor, masteranzilor, proaspat absolventilor) in perioada octombrie – decembrie, programe si joburi pentru care procesul de recrutarea se desfasoara pe parcursul verii – conform unui studiu realizat de Catalyst Solutions.

Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi iti ofera cadrul perfect pentru ca tu sa gasesti jobul care ti se potriveste sau sa iti imbunatatesti CV-ul cu un program fain de Internship. Companiile participante la eveniment au lansat peste 70 de astfel de programe la nivel national, remunerate, care se pot transforma intr-un job full-time!
 
Mai mult, intreg procesul de aplicare se poate face din confortul propriei locuinte, cu doar cateva click-uri si un CV competitiv! Acceseaza platforma 3D, viziteaza standurile companiilor preferate, alege joburile care ti se potrivesc si aplica!
 

Ce iti poate aduce CV-ul inscris pe Hipo.ro?

Inscrierea pe Hipo.ro dureaza doar 2 minute – se poate face prin importarea datelor din Facebook sau LinkedIn. Realizarea unui CV competitiv iti va oferi acces la peste 600 de joburi din domenii diverse prescum:
  • Servicii&BPO: Accenture, Computer Generated Solutions Romania, DB Schenker Global Services Europe
  • Auto: Grup Renault Romania,
  • Bancar-Servicii Financiare: Libra Internet Bank, TMF Romania, OTP Advisors, Otto Broker, PIRAEUS BANK, ProCredit Bank,
  • Consultanta: KPMG Romania, Deloitte Romania
  • Inginerie: EGGER, Tenaris, VALEO LIGHTING INJECTION
  • IT&C: Unicredit Business Integrated Solutions, UPC Romania, Vodafone Shared Services Romania, Xerox, EEU Software, NOBEL, SUVODA SOTWARE, Ubisoft Romania
  • FMCG: McDonald’s Romania, Nestle Romania, Intersnack Romania, L’Oreal Romania,
  • Tehnic: Schneider Electric, Continental, Romstal Group
  • Farmaceutice: Zentiva
  • Turism: Amoma,
  • Publicitate&Media: Ziarul Bursa

Una dintre surprizele acestei editii consta in premiul oferit candidatilor determinati: o Tableta Lenovo Yoga Tab 3, cu GPS inclus pentru ca tu sa ajungi mai usor la urmatorul interviu si cu spatiu de stocare de 16 GB, pentru ca tu sa ai intotdeauna CV-ul, scrisoarea de intentie si portofoliul la tine!

Ce isi doresc angajatorii de la juniori?

Numarul joburilor oferite de angajatori candidatilor aflati la inceput de cariera a crescut cu 3 procente fata de anul trecut – conform Raportul Hipo.ro “Piata fortei de munca in 2016”. Mai multe joburi pentru tine, dar si o competitie mai mare! De aceea, trebuie sa te asiguri ca esti pregatit pentru intalnirea cu companiile si ca te faci remarcat. 



Internship-urile si stagiile de practica sunt primele lucruri pe care angajatorii le cauta in CV-urile candidatilor Juniori – acumuland un procent de aproximativ 20%. Astfel de activitati demonstreaza angajatorului dorinta de implicare, proactivitatea si inclinatia catre domeniul pe care vrei sa te specializezi. Nu rata sansa ca vara aceasta sa adaugi un plus de valoare aplicatiei tale!

Specializarea de la facultate se afla pe locul 3 in topul preferintelor angajatorilor – cu aproximativ 13 procente – de aceea trebuie sa te asiguri ca detaliezi in CV si competentele dobandite in perioada anilor de studiu. Nu te multumi doar sa mentionezi numele facultatii pe care ai urmat-o, ci adauga toate cursurile relevante pentru domeniul in care iti doresti sa profesezi si explica pe scurt ce fel de abilitati ai dobandit in urma absolvirii lor.

Cunoasterea a cel putin doua limbi straine – peste 12% - si implicarea in activitati extracurriculare si ONG-uri – peste 20% -  te pot aduce mai aproape de jobul dorit! Subliniaza toate aceste aspecte in CV-ul tau de pe Hipo.ro si ai toate sansele sa obtii un interviu la compania preferata.

Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi elimina barierele geografice, desfasurandu-se in mediul online. Gaseste-ti jobul dorit chiar in orasul tau si da startul carierei de succes pe care ti-ai dorit-o!
 

Va recomandam si:

BEST EMPLOYER FEST - ediția a IV-a. Festival de bune practici “employee experience”