Inscrie-te la Impact Startup Factory - acceleratorul de startup-uri sustenabile din Romania



Impact Hub in parteneriat cu Impact Hub Zürich anunta lansarea acceleratorului Impact Startup Factory, cu scopul de a identifica si a sprijini acele idei de afaceri ale caror produse, servicii sau tehnologii aduc beneficii pentru planeta si comunitati. 
 
Daca ai o idee de business sau vrei sa faci parte dintr-o echipa deja formata din antreprenori din Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca sau Timisoara, vei beneficia de indrumarea unor mentori si experti in sustenabilitate, in toate etapele de dezvoltarea ale startup-ului. Din punctul identificarii clientilor potriviti si pana la construirea planului de lucru si lansarea produsului sau serviciului, vei fi consiliat de oameni cu experienta, pentru ca tu sa reusesti!

Ce cuprinde programul?

  • Un bootcamp de dezvoltare a proiectelor;
  • Sesiuni de mentorship;
  • Sesiuni de testare si validare a business-urilor pe piata;
  • Prezentarea proiectelor in fata unui juriu.

Juriul va fi format din membri ai echipei de mentori printre care si Alex Ghita (Educativa), Mircea Patachi (UNLOQ Systems6), Cristian Prajitura (NetConnect Internet), Stelian Burduhos (Horeca Land Romania), Mircea Draghici (Venture Growth Partners), Ovidiu Toader, Paul Ghita (Mellow Drinks) si Lorand Mynio.

In urma jurizarii 6 echipe vor beneficia de un fellowship, care include o vizita de doua zile la Zurich pentru a interactiona cu investitori si antreprenori internationali pentru dezvoltarea proiectelor. Ultima etapa din cadrul Impact Startup Factory presupune un program intensiv de 4 luni de pregatire si lansare pe piata a business-urilor.

Sustenabilitatea se regaseste din ce in ce mai des in strategiile marilor organizatii si devine o componenta esentiala in dezvoltarea oricarui business. Impact Factory cauta idei pentru o lume mai buna, sprijina antreprenori aflati la inceput de drum care isi doresc sa construiasca afaceri solide, cu impact pozitiv asupra comunitatii, indiferent de domeniu”, a declarat Vlad Craioveanu, Managing Director Impact Hub Bucharest & Cluj Napoca. 

Cum ma inscriu?

Inscrierile la prima editie a acceleratorului de startup-uri sustenabile Impact Startup Factory au loc pana pe 22 iunie (Bucuresti), respectiv 27 iunie (Cluj-Napoca). Bootcamp-ul din Bucuresti va avea loc in perioada 24-26 iunie iar cel din Cluj-Napoca intre 1-3 iulie. Cei din Timisoara si Iasi pot opta pentru unul dintre cele doua bootcamp-uri. 


Despre proiect:

Impact Startup Factory este un program realizat in cadrul proiectului Social Impact Incubator, fiind co-finantat printr-un grant din partea Elvetiei prin intermediul Contributiei Elvetiene pentru Uniunea Europeana extinsa in valoare de 73,116.72 CHF.

Bugetul total al programului este estimat la suma de 81.295,00 CHF, dintre care 8.178,28 CHF reprezinta contributia proprie a organizatorilor Impact Hub si Impact Hub Zürich.
 

Va recomandam si:

Discover InThePocket - New IT company to keep an eye on

ULTIMELE JOBURI