AIESEC in Bucuresti te invita la Donation for a Better Nation, eveniment de fundraising



AIESEC în București
 organizează evenimentul  caritabil  “Donation for a better Nation” pentru a susține educația  nonformală în rândul copiilor din orfelinate. Acest lucru va fi posibil prin intermediul proiectului  Discover Social, ce își propune să le ofere copiilor experiența de a învață și de a se dezvolta într-un mediu multicultural.  

Ce se întâmplă în cadrul evenimentului Donation for a better Nation ?
 
“Donation for a better Nation”, aflat la cea de a treia ediție, este un eveniment de fundraising organizat de AIESEC București, ce constă într-un concert oferit de trupa The dAdA și alți invitați surpriză. Accesul se face pe bază de bilet în schimbul sumei de 15 LEI, ce reprezintă donația în sine. De asemenea, va fi amplasată o urnă specială unde participanții vor putea face donații materiale(cărți, caiete, jucării etc).
 
Ora, Data și Locația de desfășurare a evenimentului.
Evenimentul va avea loc duminică, 15 mai, începând cu orele 19:00, la Kaffa Pub. 

Despre AIESEC:­­­­
AIESEC este cea mai mare organizație internațională, independentă, non-profit și neafiliată politic, condusă de tineri. Membrii săi sunt interesați de a rezolva probleme globale. AIESEC este prezent în peste 125 de țări și teritorii și realizează peste 26.000 de schimburi internaționale pe an, conduse de peste 70.000 de membri.





Contact:

Project Manager: Mădălina Haşiu
E-mail: hasiu.madalina@gmail.com
Telefon : 0768 65 99 80

Va recomandam si:

Discover InThePocket - New IT company to keep an eye on

ULTIMELE JOBURI