CEL.ro premiaza ideile originale la Ad Labs Awards 2016



Ad Labs Awards
celebreaza si cultiva talentele tinerilor publicitari printr-o competitie nationala, oferind noii generatii un avant important in cariera. Daca ai intre 18 si 25 de ani si iti doresti o cariera in Publicitate, prima editie a Ad Labs Awards te ajuta sa iti deschizi noi orizonturi si sa iti largesti portofoliul de activitati. 
 

Cine poate participa?

Concursul se desfasoara la nivel national si se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 25 de ani, cu studii in Publicitate, Marketing sau Comunicare. Daca ai studii sau experienta intr-un alt domeniu, dar consideri ca esti pregatit pentru aceasta provocare, trimite materialele necesare si poti intra in competitie. Inscrierea se poate face atat individual, cat si in echipe de maximum 8 persoane creative.

Inscrierea la Ad Labs Awards este gratuita, iar deadline-ul este 10 Iunie, ora 23:59 (doar materialele trimise pana la data si ora mentionate vor fi luate in considerare).
 

Cum ma inscriu?

Tema competitiei este “Idee de viral pentru brand-ul CEL.ro”, iar brief-ul integral poate fi accesat aici. Completarea formularului de acces la brief nu este echivalenta cu inscrierea in concurs. Pentru inscrierea ta sau a echipei tale, urmeaza pasii urmatori:
  • Trimite un video realizat de tine / de echipa ta;
  • Realizeaza 3 script-uri pentru materialul video trimis – una va fi filmat, iar celelalte doua vor fi trimise pentru a sustine ideea de continuitate a conceptului creativ folosit in primul video;
  • Adauga o poveste despre tine sau despre echipa din care faci parte;
  • Datele de contact si o copie a C.I.; in cazul in care este vorba despre o echipa, fiecare membru va avea aceste informatii trecute pe fisa de prezentare;
Toate materialele mentionate se vor trimite la adresa adlabs[at]cel.ro, iar in maximum 2 zile vei primi confirmarea inscrierii tale prin email. In cazul in care nu primiti confirmarea dupa cele 2 zile, este necesara retrimiterea materialelor sau contactarea echipei pentru remedierea problemei.

Juriul Ad Labs Awards si premiile puse in joc

Jurizarea produselor primite va avea loc intre 11 si 14 iunie 2016. Juriul Ad Labs Awards 2016 va fi alcatuit din oameni cu pregatire de specialitate in publicitate / marketing. La jurizare va participa si un reprezentant CEL.ro. Anuntarea castigatorilor se va face in data de 15 iunie 2016, iar premiile puse la bataie sunt urmatoarele:
  1. Premiul I – Un Laptop HP 250 G4
  2. Premiul II – Un Telefon SAMSUNG GALAXY J5
  3. Premiul III – Un eBook Reader KINDLE GLARE
Printre criteriile de selectie a castigatorilor se numara originalitatea, inovatia, creativitatea, dar si respectarea detaliilor regasite in brief si regulamentului de participare.

Mult succes!

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania