Esti student si vrei sa te angajezi? Afla care sunt planurile de recrutare ale companiilor in 2016

 
Esti student si vrei sa te angajezi?
Afla care sunt planurile de recrutare ale companiilor in 2016

 
Tranzitia de la viata de student la cea de angajat poate fi destul de brusca pentru un tanar care nu a participat si la alte tipuri de activitati in perioada facultatii. Acesta poate fi momentul in care realizezi ca trebuie sa iti iei viata in „propriile maini” si sa pornesti spre cariera mult visata. Daca te-ai decis ca vrei sa te angajezi, iti recomandam sa incepi printr-o prospectare a pietei fortei de munca, cum evolueaza piata de resurse umane, ce companii au pozitii deschise si ce joburi sunt disponibile in acest moment.

Si... daca esti in cautarea unui job in 2016, in randurile de mai jos iti venim în sprijin exact cu genul acesta de informatii: despre planurile de recrutare ale companiilor din acest an, precum si domeniile in care acestia au pozitii deschise. 

Care sunt, insa, criteriile care vor conta cel mai mult in recrutarea de candidati pentru pozitiile de juniori?

1. Experienta relevanta pe o pozitie anterioara reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte pe care recrutorii le urmaresc in procesul de selectie al candidatilor. Asadar, este de interes pentru recruitori orice tip de activitate in care te-ai implicat, fie ca este vorba de un loc de munca anterior, program de internship sau practica sau implicarea ta activa in cadrul unei asociatii studentesti.

Pentru a citi articolul in intregime, descarca publicatia Ghidul Angajatorilor – Editia Internship&Trainee 2016.
 

Va recomandam si:

Model CV 2024

ULTIMELE JOBURI