Coca-Cola HBC a lansat doua programe pentru generatia Y: Management Trainee si un program de internshipCompania Coca-Cola HBC Romania, membra a Grupului Coca-Cola Hellenic si lider pe piata bauturilor non-alcoolice din Romania, participa la Angajatori de TOP Virtual, platforma la care poti avea acces in perioada 4-17 aprilie. Descopera varietatea ofertei de joburi disponibile pentru studenti!


Iata o parte dintre pozitiile deschise la nivel national, in cadrul Coca-Cola HBC Romania:
   
 Bucuresti                                               Timisoara                                                   Ploiesti
Marketing Management Trainee
 
QA Intern
 
Production Intern
 
Sales Admin Intern Production Intern QA Intern


Vizualizeaza lista completa a joburilor Coca-Cola HBC Romania!

 Cum ati descrie COCA-COLA HBC ROMANIA in cifre?

Coca-Cola HBC Romania este una dintre cele  28 de companii membre ale Grupului Coca-Cola HBC.  
Coca-Cola HBC Romania si-a inceput operatiunile in anul 1991. In prezent avem aproximativ 1.500 de angajati.

Ne propunem sa fim furnizorul preferat al clientilor nostri si coordonam initiative comerciale pentru a sprijini cei peste 70.000 clienti care vand produsele noastre.

Prezenta  Coca-Cola HBC pe piata din Romania se traduce prin produse si servicii de cea mai buna calitate oferite consumatorilor si partenerilor nostri.
 
Pe scurt, Coca-Cola HBC Romania inseamna:
  • 25 ani pe piata din Romania;
  • 1.500 de angajati;
  • Peste 70.000 de clienti in Romania;
  • 3 Fabrici in Ploiesti, Timisoara si Poiana Negrii;
  • Cea mai moderna tehnologie de imbuteliere a bauturilor racoritoare.


Un job la Coca-Cola HBC Romania reprezinta ocazia de a face parte dintr-o companie multinationala pentru care calitatea reprezinta principiul de baza in orice componenta a acesteia.

Care sunt ariile in care activeaza COCA-COLA HBC in Romania si cele mai frecvente pozitii pentru care recrutati pentru fiecare arie (juniori, seniori, manageri)?

Avand in vedere activitatea dinamica a departamentelor si dezvoltarea pietei, posturi apar pe tot parcursului anului.

Cele mai frecvente pozitii care apar in recrutare sunt in domeniul vanzarilor si productiei.

Pozitiile entry-level le regasim in cadrul programelor adresate studentilor: Destination: Management – programul de Management Trainee si Talents on Board – programul de Internship. Pentru aceste doua programe avem deschise pozitii in aproape toate departamentele noastre: Vanzari, Marketing, Financiar, Procurement, Planificare, Productie, Asigurarea Calitatii, Mentenanta.

Deoarece ne dorim sa asiguram buna functionare a business-ului comunicam toate aceste posturi pe website-ul nostru, unde fiecare candidat interesat poate vedea o scurta descriere a fiecarui job in parte, avand posibilitatea de a-si crea un profil si de a aplica la un post ce corespunde cu pregatirea acestuia.

De asemenea pentru ca vrem sa fim cat mai aproape de talentele de pe piata am dezvoltat aplicatia mobile: Joburi Coca-Cola HBC care este disponibila atat pentru iOS cat si pentru Android.

Desigur lucram si cu partenerul nostru Hipo.ro, unde postam pozitiile pentru care recrutam.

Recomandam tuturor celor care sunt interesati de un job la Coca-Cola HBC sa utilizeze periodic resursele mentionate mai sus pentru a afla noile oportunitati din cadrul companiei noastre.

Cum sunt oamenii  care stau in spatele unor branduri atat de puternice si ce defineste cultura si atmosfera din cadrul Coca-Cola HBC?

Ne-am angajat sa respectam sase valori cheie, precum si comportamentele care le sustin si care definesc modul in care lucram zi de zi. Totul porneste de la valorile noastre; ele sunt ADN-ul companiei si sunt esentiale pentru succesul nostru viitor: autenticitate, excelenta, invatare continua, grija pentru oamenii nostri, performam impreuna, succesul impartasit cu clientii.
 
Angajatii nostri sunt oameni pasionati de ceea ce fac, pentru ca numai prin pasiune putem duce mai departe un brand atat de puternic.

Ce planuri de recrutare are COCA-COLA HBC ROMANIA in aceasta primavara pentru profesionisti si juniori?

Cautarea de noi talente nu inceteaza niciodata, iar absolventii reprezinta o categorie de public foarte importanta in politica noastra de recrutare.

Astfel am creat pentru acestia, Destination: Management – un program de 2 ani de dezvoltare profesionala accelerata, la sfarsitul caruia candidatii selectati ocupa posturi in cadrul companiei noastre.

Pe parcursul programului, Trainee-ul trece printr-un proces complex de dezvoltare personala si profesionala, prin care dobandeste abilitatile necesare gestionarii unui post de management. 

Anul acesta, Coca-Cola HBC ofera 7 posturi de Management Trainee, in 4 departamente ale companiei, in Bucuresti si Iasi: Vanzari (3 pozitii in Bucuresti si 1 pozitie in Iasi), Marketing (1 pozitie in Bucuresti), Procurement (1 pozitie in Bucuresti) si HR (1 pozitie in Bucuresti)

Odata admisi in programul de Management Trainee, candidatii vor trece prin cele trei etape ale pregatirii lor pentru viitoarea pozitie: First Level (cunoasterea companiei si a filosofiei de business), Second Level (gestionarea proiectelor proprii) si Third Level (gestionarea unei echipe).
 
In plus, avem si un program de Internship adresat atat studentilor in anul 2 de studiu, cat si studentilor in an terminal sau masteranzilor. Viitorii interni vor avea ocazia de a pune in practica cunostintele acumulate in cadrul facultatii prin proiecte specifice domeniului in care aplica.
 
Internshipul are o durata de 3 luni, iar anul acesta avem deschise 15 pozitii in Marketing, Planning, Procurement, Key Accounts, Field Sales, Customer Service, Productie si Logistica in 4 locatii: Ploiesti, Timisoara, Poiana Negrii, Bucuresti.
 
Am conceput pentru ambele programe pachete salariale atractive si competitive la nivelul pietei, pentru categoriile din care ambele fac parte si raportate la responsabilitatile pe care viitorii trainee sau interni le vor avea.

De asemenea, pentru ca forta de vanzari este o parte importanta a dezvoltarii business-ului nostru, avem deschise oportunitati in departamentul Comercial atat pentru profesionisti cat si pentru junior, pentru sezonul estival.


In ce consta procesul de selectie la COCA-COLA HBC ROMANIA si cum s-ar putea pregati un candidat?

Etapele procesului de recrutare, precum si sfaturi pentru candidatii care vor sa se implice intr-un proces cu noi, sunt detaliate pe website-ul nostru.

Care sunt cateva motive pentru care un junior sau un senior ar trebui sa aplice la Coca-Cola HBC Romania?

Indiferent daca ne raportam la un junior sau la un senior, viziunea noastra este aceeasi, si anume, ne dorim sa atragem cei mai buni oameni si ii sprijinim sa-si dezvolte la maxim abilitatile. Doar astfel putem consolida o organizatie care sa faca fata provocarilor viitoare.

Ne dorim sa le oferim angajatilor nostri oportunitati excelente de dezvoltare si un loc de munca sigur, corect si nediscriminatoriu. Aici vei gasi intotdeauna provocari si ocazii de a te autodepasi.

Cele doua programe adresate studentilor: Destination: Management si Talents on Board sunt construite pentru a raspunde generatiei Y, oferind oportunitati de dezvoltare accelerata, proiecte de lucru, interactiuni cu managementul companiei, mentori si oportunitatea de a pune in practica idei noi.

Echipa Coca-Cola HBC Romania