7 Audiobook-uri care te pot ajuta in cariera si in dezvoltarea personala



Audio Libraria este singura aplicatie din Romania care permite cumpararea si ascultarea de audiobook-uri direct de pe smartphone, tableta sau web. Aplicatia este simpla de folosit, intuitiva si ergonomica.
                                       
Fondatorii declara ca doresc sa contribuie la imbunatatirea vietii a cat mai multor persoane, sa usureze accesul la autori si opere de prestigiu din cat mai multe domenii, sa ofere acces la titluri in limba romana tuturor romanilor – atat celor din tara, cat si celor din diaspora.

Am cautat in aplicatie si am selectat pentru tine 7 audiobook-uri care te pot ajuta in cariera sI dezvoltare personala:

1. Codul bunelor maniere astazi - Aurelia Marinescu

Scris cu inteligenta, deplin adaptat uzantelor moderne occidentale si totodata romanesti, Codul este un veritabil bestseller national. Acum aveti ocazia sa-l si ascultati, chiar in lectura autoarei.
 

2. Nu ceda, nu renunta - Louis Zamperini si David Rensin 

O carte audio motivationala in care veti descoperi ce inseamna sa lupti cu greutatile si provocarile vietii si sa iesi invingator. Povestea lui Zamperini(unul dintre eroii celui de-Al Doilea Razboi Mondial si fost olimpic) i-a inspirat pe multi, inclusiv pe actrita Angelina Jolie, care a regizat filmul biografic ”Unbroken”, lansat in 2014.
 

3. Musai List - Octavian Pantis

Vei afla cum sa iti organizezi timpul in asa fel incat sa muncesti eficient, sa faci loc pentru ce-ti place si sa te bucuri de fiecare zi.
 

4. Cele 7 obisnuinte ale persoanelor extraordinar de eficace - Stephen R. Covey

Cele 7 obisnuinte sunt: fii proactiv, porneste la drum cu finalul in minte, prioritizeaza eficient, gandeste in termeni de win-win, incearca sa fii inteles si apoi sa intelegi, cauta sinergiile si ascute fierastraul.
 

5. Asertiv vs Agresiv - Andy Szekely 

Descopera drumul de la agresivitate la asertivitate si permite-ti sa fii un maestru al comunicarii, incepand de-acum!
 

6. Inteligenta emotionala - Andy Szekely

Acest material a fost gandit sa vina in ajutorul tau ca sa: descoperi cat de dezvoltata este inteligenta ta emotionala, iti dai seama daca o persoana din fata ta are inteligenta emotionala dezvoltata si sa inveti cum sa-ti controlezi emotiile.
 

7. Poti fi fericit orice s-ar intampla - Richard Carlson

Acest audiobook este un indreptar care ii motiveaza pe ascultatori sa faca abstractie de situatiile neplacute si sa ignore momentele in care nemultumirile ne acapareaza mintile, pentru a fi fericiti in orice moment. Fericirea nu depinde de niciun factor extern, ci este starea noastra naturala.


Ce castigi daca vei asculta audiobook-urile?
In primul rand, te vei instrui. De asemenea, te poti relaxa, te poti binedispune, te poti informa, poti castiga timp. Ce e nemaipomenit este ca poti face toate acestea in situatii in care nu poti citi: la volan, cand faci jogging sau pur si simplu cand te plimbi, cand astepti avionul sau trenul, in metrou, dimineata la cafea – de fapt, aproape oriunde si oricand.
               
Incearca si tu Audio Libraria!

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania