MobileAcademy anunta lansarea cursurilor de programare pentru iOS, Android si de Mobile UI Design

                                                      

 
                MobileAcademy anunta lansarea cursurilor de programare pentru iOS, Android
                                                           si de Mobile UI Design

 


Bucuresti - 27 octombrie 2015
 

 

MobileAcademy anunta inceperea inscrierilor la cursurile de dezvoltare de aplicatii pentru platformele mobile iOS si Android essentials, precum si a cursurilor de Mobile UI fundamentals.

 

Training-urile initiale de iOS si Android au o durata de 2 luni, se desfasoara sambata sau duminica, incep pe 21, respectiv 22 noiembrie 2015, in locatia pusa la dispoziție de catre TechHub.Cursurile sunt dedicate persoanelor ce au o baza tehnica si care vor sa devina mobile developers, pentru a-si dezvolta propriile aplicatii mobile sau pentru a se angaja in acest domeniu aflat intr-o crestere continua, de la an la an. .

 

Cursurile de Mobile UI au o durata de 6 saptamani, incepand cu data de 28 noiembrie 2015, se adreseaza persoanelor cu cunostiinte medii de design grafic, care vor sa invete concepte esentiale despre framework-uri, prototipuri si interfete grafice, adaptate pentru utilizatori cu dispozitive mobile. Cursantii vor avea acces, pe toata durata cursurilor, la Creative Cloud Membership, oferit de catre ADOBE Romania, partener MobileAcademy.

 

Procesul de invatare in cadrul tuturor cursurilor este interactiv, se pune accentul in special pe partea practica a dezvoltarii de aplicatii mobile, iar trainerii sunt profesionisti cu experienta atat in dezvoltarea de aplicatii complexe de iOS si Android, cat si in managementul echipelor de developeri, in cadrul Adobe, Avira, Bitdefender, Iron Sheep sau TUI TravelCenter.

 

In viitorul apropiat, MobileAcademy va oferi si cursuri pe subiecte precum testarea aplicatiilor mobile, folosirea Git, crearea rapida de prototipuri, folosirea instrumentelor de analytics pentru mobile, metode de monetizare a aplicatiilor mobile si management de produse mobile.

 

Pe langa training-uri si workshop-uri tematice, cursantii care isi doresc sa se angajeze ca mobile developeri vor primi sugestii de imbunatatire a CV-ului sau a profilului de LinkedIn, recomandari de job-uri, precum si sfaturi pentru prezentarea la interviuri.

 

Detalii complete despre programa cursurilor, preturi si oferte speciale se pot gasi pe mobileacademy.ro

 

Discounturi active:

  • reducere 20% pentru primii inscrisi

  • reducere 10% pentru studenti

  • reducere 15% pentru fiecare participant care vine impreuna cu un prieten

 

Conform unor date statistice pentru Romania, in 2014 au fost estimate circa 16.4 milioane conexiuni de internet mobil, dublu fata de cele fixe, in conditiile in care numarul de smartphones a ajuns la 10.5 milioane, la nivel national, iar rata telefoniei mobile a depasit 110%. Salariul net al unui mobile developer incepe de la 500-700 euro/luna si poate ajunge la 3000 euro/luna, in functie de experienta, conform studiului IT&C Talent Map 2015 realizat de Brainspotting.  




 

-----

Despre MobileAcademy - startup infiintat in 2015, cu scopul de a dezvolta piata de mobile development din Romania, atat din punct de vedere tehnic, cat si design si business.

 

Comunicatul de presa cu diacritice poate fi accesat la adresa: http://bit.ly/MobileAcademy_ro_diacritice

 

Detalii contact

MobileAcademy

contact@mobileacademy.ro

0732747362




 

Va recomandam si:

Model scrisoare de intentie. Descarca modele pregatite de specialisti dn care merita sa te inspiri

ULTIMELE JOBURI