Am ales castigatorul unui iPhone 6 - Angajatori de TOP 2015

Concursul organizat in cadrul targului de cariera Angajatori de TOP 2015 s-a adresat tuturor candidatilor care si-au descarcat CV-ul in format Barcode de pe Hipo.ro in perioada 15 septembrie - 21 octombrie si l-au scanat la cel putin o companie prezenta la Angajatori de TOP Timisoara (16-17 octombrie) sau Angajatori de TOP Bucuresti (21-22 octombrie). Numarul candidatilor care au indeplinit aceste criterii si au fost inscrisi in concurs a fost de 3.046. Extragerea castigatorului s-a realizat folosind site-ul www.random.org.

Castigatorul telefonului iPhone 6 este Aurelia Iancu, domiciliata in Bucuresti. Aceasta va fi anuntata la numarul de telefon disponibil in CV, precum si printr-un email la adresa pe baza careia s-a inregistrat pe Hipo.ro. Castigatorul are la dispozitie 10 zile lucratoare - din momentul in care va fi anuntat pe email si la numarul de telefon - in care se poate prezenta la sediul Catalyst Solutions - Hipo.ro, de pe strada Maria Rosetti,nr. 8A pentru a-si ridica premiul.

In cazul in care castigatorul de pe primul loc nu va putea sa isi ridice premiul in termenul stabilit, smartphone-ul iPhone 6 va ajunge la urmatorul candidat extras. Pentru a respecta legislatia in vigoare cu privire la acordarea de premii in mediul online, echipa Hipo.ro a extras inca doi candidati - in cazul in care candidatul de pe primul loc nu poate intra in posesia premiului. In aceasta situatie, premiul va reveni celui de-al doilea candidat extras - Razvan-Cristian Ambrozie. Daca nici cel de-al doilea candidat nu poate ridica premiul extras, va fi contactat cel de-al treilea candidat extras - Liviu Cadariu.

Pentru transparenta intregului proces de extragere a castigatorului, am realizat un video al extragerii. Din dorinta de a respecta confidentialitatea datelor utilizatorilor inscrisi la concurs, am facut publice doar numele candidatului de pe primul loc si al celor doi candidati aflati pe locurile 2 si 3. Iata filmarea extragerii castigatorului:
 

 
Echipa Hipo.ro va multumeste pentru participarea la concurs si la targul Angajatori de TOP si felicita castigatorul!
 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania