Misys Financial Software: Rolurile deschise pe care le vom prezenta la Angajatori de TOP acopera toate departamentele noastre



Vino pe 14 si 15 octombrie la Angajatori de TOP Bucuresti si intalneste echipa Misys Financial Software – discuta cu reprezentantii ei direct la stand, afla despre toate oportunitatile de cariera oferite de companie si despre modul de lucru si proiectele pe care echipa le va demara in urmatoarea perioada.

1. Cum ati descrie MISYS in cifre?

Misys este numarul lider global in piata de software financiar cu peste 5000 de angajati in peste 50 de tari din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, SUA, America Latina si Asia Pacific.

In ultimii doi ani Misys a livrat 51 update-uri, a lansat 5 produse noi, a castigat peste 40 de premii, a achizitionat compania IND pentru a intra in piata de internet banking si a incheiat peste 1000 de contracte avand peste 60 de clienti noi.

Solutiile Misys sunt utilizate de liderii pietei financiare globale:
  • Incluzand 90 din top 100 cele mai mari banci
  • 16 din top 25 syndicated loan book runners
  • 12 din top 20 asset managers
  • Peste 90 asset managers si fonduri de investitii
Viata la Misys este dinamica si angajatii nostri sunt incurajati si sustinuti sa se adapteze la schimbare.

Daca ar trebui sa alegeti 4 atribute care va descriu cel mai bine ca angajator, care ar fi acestea?

Misys este o companie cu oameni tineri, dinamici, mereu gata de noi provocari. Ne dezvoltam impreuna sub deviza Connect Innovate Expand.

Care sunt aspectele care definesc cultura organizationala MISYS si cum influenteaza acestea profilul cautat in procesul de selectie?

Ca lider global al pietei de software financial suntem mandri sa ne continuam viziunea de a transforma serviciile financiare prin produsele noastre.Pentru a face acest lucru cautam mereu noi cai de a urma viziunea Misys – Connect. Innovate. Expand.

La Misys nu cunoastem limite. Pe scurt, angajatii nostri merg dincolo de limitele traditionale impuse de piata de software financiar pentru a oferi clientilor un portofoliu integrat de software, care ofera o imagine de ansamblu a operatiunilor lor. punem clientul in centrul a tot ceea ce facem si ne focusam pe crearea unei culturi de inalta performanta si a unui mediu de lucru excelent pentru obtinerea de rezultate remarcabile.
 

In ce consta procesul de selectie la Misys si cum s-ar putea pregati un candidat?

Toate posturile Misys in recrutare active sunt postate pe pagina noastra de cariere. Cei interesati pot aplica pe siteul companiei sau ne pot trimite CV-ul in limba engleza. Toate candidaturile sunt analizate cu atentie, iar cei selectati vor fi contacti pentru prima etapa a procesului de recrutare. Un prim pas in procesul de selectie la Misys este un Online Assessment, continand o parte cognitiva si una de personalizate. In urma testului, cei selectati vor avea un interviu de HR si, dupa caz, unul sau doua interviuri tehnice.

Cautam atat juniori, cat si seniori, cu o buna pregatire in piata de software si cea financiara. Recomandam candidatilor juniori sa se focuseze pe cunostinte de programare in Java si C++, sau cele de piete de capital, trade finance, risk s.a.


Ce sfaturi ati avea pentru un proaspat absolvent care viseaza acum sa lucreze la MISYS? Dar pentru un profesionist?

In ultimii trei ani peste 70% din noile noastre angajari au fost absolventi si stagiari. Programele noastre intensive de on-boarding si cele de invatare continua ne ofera viitori lideri de care avem nevoie pentru a transforma lumea serviciilor financiare.

Sfatul nostru pentru proaspetii absolventi ar fi sa exploreze diversitatea experientelor disponibile, pentru a decide ce s-ar potrivi cel mai bine cu interesul si abilitatile lor. De asemenea, incurajam candidatii juniori cu potential sa fie pregatiti pentru urmatorii pasi in cariera. Ne place sa depasim limite astfel incat oamenii pe care ii cautam trebuie sa isi doresca sa faca performanta si sa utilizeze cunostintele teoretice cu experientele practice, stimuland astfel Inovatia.

Cu peste 5000 de angajati in peste 50 de tari, Misys ofera o experienta diversificata pentru toti angajatii sai.
Viata la Misys si povestea noastra incepe cu contributia fiecarui dintre angajati, cu abilitatile lor, cunostintele lor si propria lor putere de a sprijini rolul, echipa, departamentul si, prin urmare, functia care ne ajuta sa livram cele mai bune servicii pentru clientii nostri.

Este vorba despre valoarea noastra "Win Together" si de a ne permite sa ne implicam intr-un mediu cu expunere globala, care ne poate ajuta sa crestem in mod constant si sa ne dezvoltam prin provocare.

Care sunt cele mai interesante/neobisnuite oportunitati de cariera pe care le poti intalni in MISYS?

Misys Bucuresti este centrul de excelenta in cadrul companiei, ceea ce ofera oportunitati multiple de dezvoltare in functii si roluri la nivel European si chiar global. Oferim oportunitatea angajatilor nostri sa calatoreasca si chiar sa se relocheze in alte locatii in masura in care opprtunitatile interne se pliaza pe profilul lor si planul de cariera.

Care sunt joburile pe care candidatii nu s-ar astepta sa le intalneasca in MISYS?

Rolurile din Misys sunt diverse, de la cele de developer si tester la cele de consultant clienti. Cautam pentru toate departamentele nostre atat juniori cat si specialisti cu expertiza software si in piata financiara. Roluri interesante sunt si cele din departamentul de presales al companiei, cei din aceasta echipa lucrand in stransa legatura cu cei din departamentul de vanzari la nivel regional si global, oferindu-le support pe toate materialele si informatiile necesare pentru ca vanzarea sa aiba loc.

In centrul din Bucuresti avem si echipa de Consultanti de Implementare, care lucreaza direct cu clientii si adeseachiar in sediul clientilor din Europa pentru a implementa produsele noastre in cele mai importante institutii financiare.

Care este cel mai inedit beneficiu pe care il oferiti angajatilor?

Pe langa un mediu de lucru destins, un birou nou si modern in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun, avem periodic activitati de relaxare si socializare. Un bun exemplu ar fi Themed Friday, fiecare ultima zi de Vineri din luna avand o tematica ce se tranpune in decorarea biroului si tinute vestimentare specific temei aferente. Un beneficiu inedit ar putea sa il reprezinta asigurarea de viata care include si posibilitatea decontarii unor servicii medicale sau cheltuieli asociate.

Care sunt pozitiile pentru care veti recruta la Angajatori de TOP si care sunt pasii dupa eveniment?

Rolurile deschise pe care le vom prezenta la Angajatori de TOP acopera toate departamentele noastre: departamentul R&D si de dezvoltare, de implementare, de consiliere clienti si zona de suport post-implementare, a proceselor de presales si activitatilor de management de produs.

Candidatii vor gasi roluri diverse, cu diferite niveluri de experienta. Cautam atat candidati tehnici, cat si cu bune cunostinte financiare, care sa se alature celor peste 500 de angajati ai Centrului de Excelenta in Bucuresti.

Cum te ajuta MISYS sa cresti si sa te dezvolti ca profesionist?

Este vorba despre a ne depasi mereu limitele.

La Misys, in mod constant esti provocat in a construi parteneriate si a comunica in mod deschis. Realizarile sunt celebrate si recompensate.

Angajatii nostri impartasesc valori comune:
  • Punem accent pe valoare in relatia cu clientii nostri prin a-i asculta, prin a urmari finalizarea proceselor initializate si avand grija de calitatea furnizata prin produsele si serviciile noastre, care stabilesc standardul de calitate ale industriei de software financiare.
  • Dezvoltam profitabilitatea companiei prin incurajarea inovarii si demonstrarea de abilitatilor de coordonare si a calitatilor antreprenoriale.
  • Imputernicim oamenii nostri, oferindu-I fiecarui angajat oportunitatea de a creste profesional. Vor lucra in echipe. Vor fi evaluati frecvent si vor fi incurajati sa isi dezvolte abilitatile prin urmarirea educatiei continue si prin dezvoltarea profesionala.

Care sunt cele mai interesante/mari proiecte aflate in lucru momentan in compania voastra?

Misys Romania continua dezvoltarea ca centru de excelenta al companiei, avand constant peste 50 de roluri in recrutare. In aceasta primavara continuam seria de BootCampuri dedicate noilor anagajati, serie de traininguri ce ofera pe parcursul a catorva saptamani informatii despre cultura organizationala si despre produsele companiei.

Suntem in plina dezvoltare de noi si interesante produse pentru clientii nostri, ceea ce ofera oportunitati de dezvoltare si invatare continua.

Echipa Misys Financial Software
 

Va recomandam si:

Participa la Prima Academie de Cariera @ Angajatori de TOP Timisoara

ULTIMELE JOBURI