TELUS International Europe recruteaza peste 170 de candidati la Angajatori de TOP 2015


TELUS International Europe recruteaza masiv toamna aceasta la Angajatori de TOP Bucuresti, unde vin nu doar cu oportunitati de cariera inedite, ci si cu un SkillShop Interactiv: Creativity and innovation workshop. Vino la Sala Palatului si fa cunostinta cu echipa TELUS! Pana atunci, afla mai multe despre companie, despre procesul de recrutare, modul de lucru si proiectele viitoare din interviul realizat de Hipo.ro!

Cate pozitii aveti deschise in cadrul Angajatori de TOP?

Numarul pozitiilor entry-level: 150
Numarul pozitiilor middle-level: 20
Numarul pozitiilor senior level: 4

Aceste pozitii sunt disponibile in cadrul departamenentelor Suport, Administrativ si Client Service, din Bucuresti si Sofia.
Multe dintre pozitiile metionate mai sus, au incluse si pachete de relocare.

Care estimati ca este procentul de beneficii nonsalariale din totalul pachetului de beneficii oferite viitorilor angajati?

Procentul beneficiilor nonsalariale din totalul pachetului de beneficii oferite viitorilor angajati se incadreaza intre 30 si 50%.

Cu cati candidati estimati ca ati avansat discutii in vederea recrutarii in urma participarii la editia anterioara Angajatori de TOP?

In urma participarii la editia anterioara Angajatori de TOP, am contactat intre 200 si 300 de candidati.

Din punctul dvs de vedere, care este etapa din cadrul procesului de recrutare in care gresesc cei mai multi candidati?

Din punctul nostru de vedere, etapa in care cei mai multi dintre candidati gresesc este interviul de evaluare lingvistica.

Care sunt planurile de recrutare ale TELUS International in cadrul evenimentului Angajatori de TOP?

TELUS International va veni la Angajatori de TOP pentru a promova posturile disponibile atat in Romania, cat si pentru locatiile din Bulgaria. Posturile sunt in proportie de 90% entry level pe domenii de customer care, suport tehnic, gaming support si financial support, pe diferite limbi straine.

Care sunt motivele pentru care un candidat ar trebui sa aiba in vedere angajarea in cadrul companiei dvs?

TELUS International este inca din 2014 intr-o crestere continua, ajungand in mai putin de 2 ani de la 250 la peste 750 de angajati in Romania. Vom continua aceasta crestere si in cursul anilor urmatori si pentru a sustine acest plan cautam tineri talentati, la inceput de cariera, dornici de a invata si de a creste alaturi de noi. Cel mai mare benficiu pe care il are orice nou angajat din cadrul TELUS international este posibilitatea de a creste si de a se dezvolta odata cu compania, deoarece in urmatorii ani vom creste multi colegi pe posturi de middle management si administrativ.

Care este cel mai neobisnuit beneficiu pe care il oferiti angajatilor din cadrul companiei dvs?

Cel mai neobisnuit beneficiu este cu siguranta platforma online de training care ofera acces oricarui angajat la toate materialele de dezvoltare la nivel global TELUS International. Este extraordinar sa observi, prin prisma modului de sustinere a unui speech sau a modului de a aborda o tematica de training, impactul multicultural asupra culturii organizatiei.

Ce sfat aveti pentru un student care viseaza sa lucreze pentru companiei dvs?

Primul sfat pe care l-as avea este sa investeasca in a invata limbi straine. Cu un trend de globalizare a activitatilor companiilor, din ce in ce mai multi angajatori cer cunoasterea a cel putin o limba straina, indiferent de domeniul de activitate.

Al doilea sfat este sa aiba curajul de a se angaja pe perioada studiilor, pe programe de internship, joburi part time sau joburi cu program flexibil. Astfel pe perioada facultatii dobandesc atat skill-uri teoretice cat si practice.

Ce sfat aveti pentru un profesionist care isi doreste sa se angajeaze in cadrul companiei dvs?

Pentru un profesionist care isi doreste sa se angajeze in cadrul TELUS International, cel mai important sfat este de a fi deschis catre o alta cultura de coaching si leadership, modul nostru de evaluare a performantelor punand mult mai mult accent pe satisfactia clientului si mai putin pe alti indicatori urmarinti in general in industria noastra (durata apelurilor, volum de apeluri, numar de vanzari pe ora, etc).

Ne puteti oferi cate exemple de activitati/programe deosebite pe care compania dvs le organizeaza pentru angajatii ei?

Acesta este un subiect foarte vast! Ne place sa consideram beneficiile si activitatile de echipa la fel de importante ca si pachetul salarial, si investim foarte mult in colegii nostri si in comunitate.

Avem evenimente de CSR - TELUS Days of Giving, avem echipe de fotbal si concursuri interne, team building-uri, participari la maratoane si concursuri sportive de vara si iarna, avem momente de sarbatorire a colegilor nostri pentru anisorii impliniti alaturi de noi, avem concursuri anuale ale caror premii pot fi excursii in strainatate.

Avem de asemenea un spirit extraordinar de sarbatoare, astfel incat fiecare 1 Iunie se sarbatoreste cu vata pe bat si dulciuri pentru copiii din noi, Halloweenul este mereu ocazie de costumatie si de Craciun avem mereu Xmas Party pentru toata compania.

Ce se intampla cu CV-urile celor care aplica la standul companiei dvs in cadrul Angajatori de TOP si care sunt etapele ulterioarei prezentei companiei la targ?

CVurile trec prin procesul de vizualizare si le comparam cu joburile pe care le avem disponibile, astfel incat toti candidatii potriviti sa fie contactati. Urmeaza o evaluare lingvistica - telefonica sau la sediul nostru - si un interviu cu un Recruiter. Ulterior, pasii procesului de recrutare pot varia in functie de postul pentru care candidatul este selectat.

Care este intrebarea care nu lipseste din cadrul interviurilor sustinute in cadrul companiei dvs?

Niciodata nu lipseste intrebarea "Ce te-a determinat sa aplici pentru un post in cadrul TELUS International?". Raspunsul pe care il asteptam nu sunt este standard si "potrivit", ci este primul pas in a cunoaste persoana si de a-i intelege prioritatile, asteptarile si aspiratiile. Astfel putem sa directionam candidatul catre un job care sa ii placa si sa il ajute in cariera.

Dintre joburile pe care le aveti deschis in cadrul companiei care sunt pozitiile pentru care intampinati dificultati in a gasi candidatii potriviti?

In acest moment pozitiile pentru care perioada de recrutare este mai indelungata sunt cele ce presupun limbi nordice, in principal din cauza numarului redus de candidati pe piata din Bucuresti vorbitori (la nivel avansat) de Suedeza, Norvegiana, Finlandeza si Daneza.

Care sunt cele mai interesante proiecte pe care le aveti in lucru in urmatoarea perioada si care apreciati ca merita sa fie facute publice?

Cel mai interesant proiect pe care il avem in lucru in perioada imediat urmatoare este unu eveniment original de Open Doors cu poveste. Nu vrem sa stricam surpriza insa, si vom reveni cu mai multe detalii in luna Octombrie.


Ligia Badea – Recruitment and Sourcing Manager, TELUS International Europe
 

Va recomandam si:

Participa la Prima Academie de Cariera @ Angajatori de TOP Timisoara

ULTIMELE JOBURI