KPMG: Cautam in Timisoara atat tineri absolventi care sa se alature programelor de intenship, cat si persoane cu experienta



Echipa KPMG Romania
cauta in Timisoara  tineri curiosi, ambitiosi si dornici sa investeasca in cariera lor. Participarea lor la Angajatori de TOP Timisoara aduce nu doar pozitii pentru programul lor de internship, ci si un SkillShop pe tema interactiunii cu angajatorii, prin care isi propun sa ajute tinerii sa obtina job-ul dorit si sa se integreze intr-o echipa dinamica. Inscrie-te si tu la SkillShop-ul KPMG – Frica inceputului de drum. Cum sa te pregatesti pentru contactul cu angajatorii si ce asteapta ei de la tine.

Care sunt ariile in care activeaza KPMG in Timisoara si cele mai frecvente pozitii pentru care recrutati pentru fiecare arie (juniori, seniori, manageri)?

KPMG Timisoara are o vasta experienta in domeniile auditului financiar si consultantei fiscale. Anual, cautam atat tineri absolventi care sa se alature programelor de intenship, cat si persoane cu experienta.

Ce planuri de recrutare are KPMG in aceasta toamna pentru profesionisti si juniori (nr. de pozitii, departamente, profile) si pentru care dintre aceste pozitii vor putea aplica vizitatorii Angajatori de TOP Timisoara?

In aceasta toamna, cautam 7 boboci, 5 pentru departamentul de audit si 2 pentru departamentul de taxe, care sa se alature programului nostru de internship. Ca profil, ne dorim tineri curiosi, ambitiosi, interesati de lumea business-ului, dornici de dezvoltare si de cunoastere.

Ne puteti da mai multe detalii despre programele de cariera dezvoltate de KPMG pentru studenti/absolventi?

Inca din prima zi, tinerii intra intr-un program de pregatire profesionala si personala organizat pe mai multe niveluri: training-uri formale, si informale, workshop-uri, munca directa la client. An de an, in functie de evaluarile individuale, fiecare tanar are ocazia de a promova si de a se dezvolta pe mai departe in cadrul companiei.

In ce va consta workshopul organizat in cadrul Angajatori de TOP Timisoara?

Vom incerca sa le oferim studentilor cateva sugestii si sfaturi practice cu privire la primul contact cu lumea angajatorilor (cum sa se pregateasca pentru interviu, cum sa-si seteze un set de intrebari, cum sa se imbrace..)


Care sunt aspectele care definesc cultura organizationala KPMG si cum influenteaza acestea profilul cautat in procesul de selectie?

KPMG este o organizatie dinamica, provocatoare, cu focus pe calitate, performanta si etica. Avem nevoie de oameni capabili sa tina pasul cu cerintele mediului organizational si cu exigentele clientilor.

In ce consta procesul de selectie la KPMG si cum s-ar putea pregati un candidat?

Pasii in selectie sunt: teste scrise in care evaluam abilitatile de scriere in limba romana si engleza, cunostintele de business si logica aplicantilor. Dupa aceste teste scrise, urmeaza testele online. Acestea sunt teste psihometrice (logical si numerical skills) si un test de personalitate. Dupa promovarea testelor online, urmeaza un interviu cu departamentul de resurse umane si apoi un interviu cu cineva din top management-ul biroului din Timisoara.

Care sunt top 3 motive pentru care un junior sau un senior ar trebui sa aplice la joburile KPMG?

Oportunitati de invatare si dezvoltare, mediu de lucru placut, diversitate a clientilor, sarcinilor si responsabilitatilor.

Va recomandam si:

Participa la Prima Academie de Cariera @ Angajatori de TOP Timisoara