Computer Generated Solutions: Ne dorim in echipa noastra tineri motivati, care isi doresc sa creasca alaturi de noi



Toamna aceasta, compania Computer Generated Solutions aduce la Angajatori de TOP, pe langa cele peste 85 de job-uri, un SkillShop dedicat candidatilor care cunosc cel putin o limba straina. Rezerva-ti un loc si afla cum iti poti adapta mesajul pentru diferite tipuri de clienti si cum poti deveni parte din echipa CGS – How to approach different types of clients!

Cum ati descrie Computer Generated Solutions Romania in cifre?

Compania americana CGS (Computer Generated Solutions) este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de outsourcing prezenti, inca din anul 2006, pe piata din Romania.

Compania furnizeaza servicii in 18 limbi straine, avand 4 centre de suport in Bucuresti, Brasov, Sibiu si Targu-Jiu.
Cei peste 3.000 de angajati ai companiei interactioneaza zilnic cu clienti din Romania, Germania, UK, Spania si alte tari europene, precum si din US si Canada. Principalele servicii oferite sunt customer care, suport tehnic, help desk, telesales si alte servicii externalizate.

CGS este listata in primele 15 cele mai bune companii din acest domeniu din lume.

In portofoliul nostru de clienti se regasesc companii din Forbes Top 500, precum si companii europene de top. Oferim sesiuni de pregatire si training intensive: mai mult de 90% din managerii CGS Romania au inceput in compania noastra pe pozitii de entry-level. CGS Romania sustine performanta si implicarea intr-un mediu atractiv de lucru, cu o medie de varsta de 25 de ani. Aproximativ 95% dintre angajatii CGS sunt absolventi sau studenti ai unor institutii de invatamant superior.

Daca ar trebui sa alegeti 4 atribute care va descriu cel mai bine ca angajator, care ar fi acestea?

Seriozitate, spirit tanar, implicare in dezvoltarea profesionala a angajatilor si spirit antreprenorial in ceea ce priveste initiativele interne de motivare a angajatilor.

Care sunt aspectele care definesc cultura organizationala Computer Generated Solutions Romania si cum influenteaza acestea profilul cautat in procesul de selectie?

Angajatii nostri reprezinta cheia succesului nostru pe piata de outsourcing, de aceea doua dintre valorile pe care le dezvoltam in cadrul companiei sunt profesionalismul si motivarea. Ne dorim in echipa noastra tineri motivati, care isi doresc sa creasca alaturi de noi si, totodata, care sa aduca aer proaspat valorilor pe care le promovam in CGS Romania.

In ce consta procesul de selectie la Computer Generated Solutions Romania si cum s-ar putea pregati un candidat?

Procesul de selectie are mai multe etape, iar o prima etapa ar fi o discutie telefonica prin care urmarim evaluarea anumitor competente, in functie de fiecare job. Ulterior, se stabileste o intalnire la sediul nostru pentru evaluare prin teste si o discutie fata in fata cu recruiterul. Apoi, in functie de post, candidatul va mai participa la un interviu sau 2 cu managerul de proiect.

Ce sfaturi ati avea pentru un proaspat absolvent care viseaza acum sa lucreze la Computer Generated Solutions Romania? Dar pentru un profesionist?

Ii asteptam sa aplice cu mare drag, mai ales ca CGS este un start foarte bun in cariera. Prin trainingurile de la noi isi vor dezvolta abilitati cum ar fi comunicarea, orientarea catre client, vanzare, negociere si vor obtine si cunostinte in zona de IT sau financiar. Fiind flexibili, cu o echipa bine inghegata de management, putem ingloba cu usurinta atat proaspeti absolventi cat si profesionisti.

Care sunt cele mai interesante/neobisnuite oportunitati de cariera pe care le poti intalni in Computer Generated Solutions Romania?

Oportunitatile de cariera sunt in zona de management, IT, HR si training. Spre exemplu, 90% dintre angajatii CGS Romania care ocupa pozitii de middle si upper management au promovat din interiorul companiei, aceasta fiind si o politica a firmei, aceea de a promova proprii angajati, nu de a cauta in afara companiei.

Care sunt pozitiile pentru care veti recruta la Angajatori de TOP si care sunt pasii dupa eveniment?

Angajam vorbitori de limbi straine (engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, portugheza, maghiara, etc.) cu sau fara experienta, pentru posturi de Customer Care, Technical Support Representative, Contract Maintenance/Billing Associate, Accounts Receivable, Telesales Specialist. Avem 70 de pozitii entry level, 10 middle level si 5 senior level.

Cum te ajuta Computer Generated Solutions Romania sa cresti si sa te dezvolti ca profesionist?

In fiecare zi, angajatii nostri au de gestionat diferite situatii, unde solutia trebuie gasita rapid, iar aceste cazuri ii dezvolta ca si profesionisti. Un lucru important in CGS este lucrul in echipa, iar acesta le dezvolta gandirea, dar si  rapiditatea in gasirea unei solutii. De asemenea, trainingurile firmei ii vor ajuta sa se perfectioneze in diverse arii pornind de la tratarea diferitelor tipuri de clienti pana la gestionarea cu succes a timpului cat si identificarea carierei pe care vor sa o urmeze.

Echipa CGS
 

Va recomandam si:

Participa la Prima Academie de Cariera @ Angajatori de TOP Timisoara

ULTIMELE JOBURI