Siemens Corporate Technology Meetup

Despre noi  Despre noi 
   
 
Siemens Corporate Technology (CT) este centrul de competenta, tehnologie si inovatie din Brasov, fiind  unul dintre cele 4 astfel de centre la nivel global. In cadrul companiei folosim cele mai noi tehnologii in domeniile inginerie si IT.

 Colegii nostri contribuie prin software-ul dezvoltat la introducerea celor mai noi concepte in produse folosite la nivel mondial (de ex.Big Data, procesare paralela, modelare cardiovasculara etc.) sau la optimizarea sistemelor existente. 

Echipa Siemens CT Brasov joaca un rol important in realizarea viziunii Siemens, aceea de a modela viitorul – cu pasiune pentru cercetare, tehnologie si inovatie. 

   

De ce sa alegeti Siemens CT? 
  
In 2015, Siemens s-a clasat in top 10 cei mai atractivi angajatori pe piata mondiala de inginerie si IT, iar anul trecut a fost considerat cel mai atractiv angajator in randul studentilor europeni. 

In cadrul companiei, inginerii si specialistii IT au posibilitatea de a lucra atat in cercetare, cat si in dezvoltare software, intrucat varietatea tehnologiilor folosite permite acest lucru. Mai mult decat atat, mediul organizational este unul dinamic, iar angajatii au posibilitatea de a avansa in cariera atat in directia tehnica, cat si in cea de management.   

Pentru ca stim cat de important este pentru angajatii nostri sa tina pasul cu ultimele noutati si tehnologii in domeniu inginerie si IT, noi oferim tot suportul necesar pentru obtinerea certificarilor recunoscute la nivel international in diferite domenii de expertiza, iar acest lucru contribuie la recunoasterea valorii inginerilor nostri la nivel global.           
                               
Compania noastra ofera angajatilor sansa de a lucra intr-un mediu organizational placut, beneficiind de un pachet salarial atractiv, bonuri de masa, un sistem de bonusare anual, asigurari de viata si de sanatate, pensie privata, program de lucru flexibil si posibilitatea de a lucra de acasa. Mai mult decat atat, colegii noi care se mută in Brasov primesc bonus de relocare. 

Deschiderea catre un mediu multicultural si posibilitatea de a calatori in strainatate constituie un alt avantaj puternic al companiei, cele mai frecvente colaborari fiind cu tari din Europa, America de Nord si Asia. In prezent, Siemens se pozitioneaza pe piata locala ca fiind un brand care reprezinta calitate si incredere. 

 Va asteptam pe 22 octombrie sa ne cunoastem


Pe 22 octombrie organizam un eveniment de tip open day la sediul nostru din Brasov (Bd. Eroilor nr. 3A).

Specialistii IT care vor participa la acest eveniment vor avea ocazia sa cunoasca o parte din echipa noastra si sa afle direct de la acestia  detalii referitoare la domeniile de activitate si tehnologiile folosite in cadrul proiectelor.

Vom discuta despre domeniile multiple care sunt acoperite din cadrul companiei: inginerie hardware-electronic design &verification, software  pentru domeniile oil and gas, energy management, business analytics, imaging & computer vision. 

Evenimentul va dura 2 ore si va cuprinde: prezentarea generala a Siemens CT - Constantin Suciu, Head of Siemens CT RO, urmata de doua sesiuni de discutii in cadrul Innovation Corners, separate de o pauza de 15 minute. In cadrul Innovation Corners vor fi prezente toate grupurile de dezvoltare si cercetare din domeniile: Electronic Design, Business Analytics, Imaging & Computer Vision, Smart Grid, Oil&Gas, Power&Gas.
 


 

Va recomandam si:

Model scrisoare de intentie. Descarca 30 de modele pregatite de specialisti din care merita sa te inspiri