Cum sunt afectati profesionistii de schimbarea modului de lucru - Afla la Impact HUB



Luni, 28 Septembrie, de la ora 19:00, la Impact Hub Bucuresti se discuta despre impactul pe care schimbarea modului de lucru il va avea asupra profesionistilor.
 
Oamenii, obiceiurile zilnice de lucru sau chiar tipurile de job-uri se schimba continuu, cu o rapiditate crescuta. Vorbim despre conectivitate globala, roboti umanizati sau new media, acestea sunt doar cateva aspecte care imping oamenii sa isi regandeasca pozitia sociala si profesionala.

Antreprenorii, freelancerii sau angajatii de pretutindeni cauta sa isi imbunatateasca felul in care privesc viitorul la locul de munca, prin imbunatatirea skill-urilor si abilitatilor sau corelarea cu impactul tehnologic.

Pornind de la aceste trenduri, Impact Hub Bucuresti i-a invitat pe Tibi Borza (MindOff Group), Andreia Patroiu (CeeVee), Dragos Gheban(Catalyst Solutions), Cristian Tanase (Ubisoft) si Adrian Popa (Graphic Facilitator), la o dezbatere deschisa despre schimbarea modului de lucru.

Printre temele abordate la evenimentul Hub Talks se vor numara:

  • Cum se vor  schimba raporturile de lucru din mediile antreprenoriale sau corporatiste?
  • Care sunt domeniile de interes la momentul actual si cum vor evolua acestea?
  • Cum se va transforma orarul activitatilor pe care fiecare profesionist il desfasoara?
  • Cum va arata lumea profesionala in 10 sau chiar 20 de ani de acum inainte?

Inspirat din provocarile si realitatile societatii in care traim si din dorinta celor care trec pragul Impact Hub Bucuresti de a pune umarul la gasirea unor solutii acestor provocari, Hub Talks face parte dintr-o serie de intalniri lunare ce isi propun sa fie un spatiu de conversatii si dezbateri constructive alaturi de invitati speciali, reprezentativi pentru temele abordate.

Evenimentul are loc pe data de 28 septembrie, intre orele 19:00 - 21:00 si este gratuit.
 
Detalii suplimentare si inregistrarile sunt disponibile pe pagina evenimentului.
 

Despre Impact Hub Bucharest


Impact Hub Bucharest este organizatia ce sustine dezvoltarea antreprenoriala a initiativelor cu impact pozitiv in societate in cadrul unei comunitati globale, oferind spatii de lucru colaborative, programe de dezvoltare si incubare a afacerii, conferinte si evenimente precum si optiuni de finantare prin crowdfunding. Prezenta in Bucuresti din 2012, organizatia face parte din reteaua globala Impact Hub cu prezente fizice in peste 70 de orase de pe 5 continente.
www.impacthub.ro
 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania