In septembrie, suna clopotelul pentru viitoarea generatie de specialisti din domeniul serviciilor pentru afaceri



Asociatia Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din Romania (ABSL) si Academia de Studii Economice (ASE) au pregatit pentru tinerii din Romania un program de masterat intitulat „Business Services”. Programul combina cunostinte teoretice de baza cu experiente din cadrul unor companii de renume.

Programul este destinat absolventilor cu diploma de licenta sau echivalenta, indiferent de anul absolvirii programului de licenta si se desfasoara in cadrul ASE, pe perioada a doi ani de studiu. Inscrierile pentru anul universitar 2015-2016, in care vor fi disponibile 50 de locuri, continua in perioada 7-11 septembrie, pe site-ul programului.

Unul dintre obiectivele programului este ca peste 80% dintre absolventi sa fie angajati

Programul de masterat are ca obiectiv dezvoltarea studentilor inca de pe bancile scolii, ca parte a viitoarei generatii de specialisti in industria serviciilor pentru afaceri, si ofera oportunitati reale de angajare in cadrul companiilor membre ABSL, dupa absolvire. Astfel, unul dintre obiectivele principale ale programului de masterat este ca aproximativ 80% dintre absolventii Business Services sa fie angajati dupa finalizarea studiilor in cadrul companiilor membre ABSL din industria serviciilor pentru afaceri, printre care: Accenture, APT Grup, Genpact, HP, KPMG, Luxoft, Microsoft, Société Générale Business Services, Stefanini, Telus International, UniCredit Business Integrated Solutions, UCMS Group, Vauban, WIPRO si WNS.

Business Services Master este:

  • primul program in care partea practica are o pondere egala cu cea teoretica.
  • primul program care se bucura de implicarea si participarea efectiva a companiilor: stagiile de practica puse la dispozitie de companiile membre ABSL.
  • primul program de master la sfarsitul caruia tinerii absolventi vor avea experienta necesara pentru a lucra in industria de afaceri.

Ce trebuie sa faca tinerii:

Sa se inscrie la ASE in perioada 7-11 septembrie 2015. Mai multe informatii sunt disponibile pe site-ul programului.
Pentru a ramane conectat la informatiile despre programul de masterat, cei interesati pot sa urmareasca pagina de Facebook a ABSL Romania.
 
 

Va recomandam si:

Discover InThePocket - New IT company to keep an eye on

ULTIMELE JOBURI