Inscrie-te la LEADERS School, a 16-a editie

Prinde curaj si inalta-te!
 
 
Cea de-a 16-a editie a LEADERS School, unica scoala de leadership din Romania dedicata tinerilor cu varste intre 18 si 25 ani, va avea loc intre 2 – 8 august 2015, la Hotel Orizont din Predeal. 

LEADERS School se adreseaza tuturor celor care au visuri marete si curaj sa lupte pentru ele, celor care simt ca au nevoie de o schimbare in viata lor, celor care cred in puterea echipei si celor care vor sa contribuie la o lume mai buna.
 
DE CE SA PARTICIPI
Alaturi de alti 29 de tineri traiesti o experienta de leadership unica, care iti poate schimba viata.  Te intalnesti cu romani remercabili si inveti din povestile lor, ai sansa sa conduci un business timp de o zi sub atenta supraveghere a unui antreprenor, iti descoperi punctele forte, inveti cum sa iti formezi o echipa si cum sa o conduci spre succes.

INVITATI :
Pe lista celor care au contribuit de-a lungul timpului la succesul LEADERS School s-au numarat: fondatorul SMURD, Raed Arafat, actorul Marcel Iures, astronautul Dumitru Prunariu, regizorul Stere Gulea, campionul mondial la canotaj, Vasile Tomoiaga, antreprenorul Iulian Stanciu si multi altii.
Acceseaza aici lista completa a invitatilor LS16.

CUM APLIC?
Completezi formularul online, iar apoi vei sustine un interviu, live sau pe Skype. Daca ne place de tine si esti un tanar entuziast, te vei numara printre cei 30 de participanti ai programului LEADERS School.
 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI