Ce poti face, in mod practic, ca sa devii leader? Afla la Think Leadership 2015



In perioada 20 - 21 iunie 2015 la Impact Hub Bucuresti are loc cea de-a patra editie a proiectul Think Leadership. Evenimentul este centrat pe subiectul leadership-ului si se adreseaza profesionistilor cu 4-7 ani experienta in marketing, vanzari, finante, logistica sau resurse umane. Participarea la Think Leadership este gratuita, iar cei care isi doresc sa fie prezenti se pot inscrie pana saptamana viitoare, pe 17 iunie pe site-ul evenimentului.

Agenda evenimentului este structurata astfel incat sa permita interactiune de calitate si experiente de invatare relevante pentru participanti. In urma inscrierilor va exista o etapa de selectie prin intermediul careia consultantii nostri in recrutare vor evalua profilul candidatilor, background-ul lor profesional, experienta, dar si motivatia si interesul pentru eveniment.

Think Leadership se desfasoara pe parcursul a doua zile, 20 – 21 iunie, creand spatiul potrivit pentru ca participantii sa interactioneze unii cu ceilalti. Totodata, cei prezenti au sansa sa descopere care sunt resursele pe care le pot accesa pentru a-si maximiza cunostintele si potentialul.
  • 20 iunie – participantii vor descoperi care sunt instrumentele profesionale pe care le pot accesa in “drumul” lor catre o pozitie de leader, cum isi poti dezvolta si evalua comportamentul si abilitatile de leadership. In cadrul sesiunilor vor fi abordate subiecte precum managementul de echipa si modele de leadership;
  • 21 iunie – participantii au sansa sa discute cu profesionisti, oameni cu o experienta remarcabila, dispusi sa impartaseasca din experienta lor. A doua zi a evenimentul va reprezenta o sursa de inspiratie pentru cei prezenti prin discutii libere cu lideri de succes din diverse arii de activitate. 

Editia din acest an Think Leadership va cuprinde o serie de conferinte si workshop-uri, precum:

  • Conferinta Inspire Leadership. In cadrul acestei sesiuni vor fi prezenti speakeri cu o experienta remarcabila de leadership, dispusi sa impartaseasca din invatamintele si experientele lor.
  • Workshop-uri de dezvoltare  in zona leadership-ului, sustinute de catre companiile Equatorial si CUT-e.
  • Workshop-uri in cadrul carora va fi abordat pragmatic conceptul de leadership si sesiuni de interactiune cu reprezentantii companiei Coca-Cola HBC Romania.
  • Sesiunea ”Sisteme interne de management al talentelor” - in care participantii vor afla mai multe despre resursele pe care le pot accesa in marile companii din Romania pentru a-si maximiza cunostintele si potentialul, dar si cum ii pot sustine companiile in demersul lor de a accesa o pozitie de leadership;
  • Invitatul special Think Leadership 2015 va fi din partea Maastricht School of Management Romania Session
Printre companiile partenere Think Leadership 2015 se numara : BRD – Group Société Générale, Coca-Cola HBC Romania, L’Oreal Romania si Unilever.

Mai multe informatii despre eveniment si modalitatea de inscriere pot fi obtinute accesand site-ul Hipo.  

Va recomandam si:

Discover InThePocket - New IT company to keep an eye on

ULTIMELE JOBURI