Participa la scoala de vara - Antreprenoriatul si mediul de business agroalimentar in economia globala

BUCHAREST SUMMER UNIVERSITY
„Antreprenoriatul si mediul de business agroalimentar in economia globala”
— editia a 11-a, 9-23 August 2015 —
 
 
Scoala internationala de vara Bucharest Summer University, proiect organizat de Academia de Studii Economice din Bucuresti, Asociatia Absolventilor ALUMNI ASE si Uniunea Studentilor Academiei de Studii Economice din Bucuresti (USASE), prin intermediul Senatului Studentilor, se va desfasura in perioada 9-23 august 2015, cu mentoratul Facultatii de Economie Agroalimentara si a Mediului si in parteneriat educational cu Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei.

Bucharest Summer University este un program educational international de renume, ajuns deja la cea de-a 11 editie, ce isi propune dezvoltarea perspectivelor participantilor prin dialog si dezbateri cu specialisti atat din mediul academic, cat si din mediul de afaceri. Cea de-a unsprezecea editie a scolii de vara ,,Bucharest Summer University” propune participantilor o tema interesanta: „Antreprenoriatul si mediul de business agroalimentar in economia globala” (en.”Entrepreneurship and agribusiness intentions in the global economy”) si isi propune sa ii familiarizeze pe cei 55 participanti din peste 25 de tari cu concepte fundamentale din domeniu.

Anul acesta, ne-am propus ca scoala de vara Bucharest Summer University sa imbine atat pentru cursantii romani cat si pentru cei straini un mediu dinamic de studiu cu un program cultural atent stabilit. Echipa organizatoare pregateste pentru participanti numeroase activitati distractive, excursii in Bucuresti si in tara, precum si o serie de cursuri interactive,  prin care ne propunem sa intensificam interactiunea si comunicarea dintre acestia.
 
Evenimentul academic ofera participantilor sansa de a invata de la o parte din cei mai buni specialisti in domeniu, prin participarea la cursuri a unor speakeri de talie internationala dintre care ii amintim pe: Gianluca Lazeti (Metro International), Diego Begali (Profesor al Universitatii din Verona), Doru Bulata (Consultant al Presedintelui EximBank si Vice-Presedinte EximBank)

Printre evenimentele si activitatile deja de traditie ale Bucharest Summer University, putem enumera: vizita la Palatul Parlamentului, Turul cu bicicletele, Global Village sau Bucharest City Tour. Programul complet al activitatilor din vara poate fi vizualizat pe site-ul  www.bsu.ase.ro, sectiunea Program. Accesand aceasta optiune, vizitatorii pot realiza un tur virtual al locatiilor si activitatilor pregatite, afland astfel mai multe detalii despre modul cum isi vor petrece timpul in aceasta vara. Pe langa acestea, echipa organizatoare pregateste multe surprize placute pentru cei 55 de studenti de la ciclurile licenta, masterat si doctorat care mai pot aplica pentru obtinerea unei burse integrale pana pe 12 iunie sau pentru una din cele doua modalitati de plata pentru ocuparea unui loc in cadrul scolii internationale de vara, Bucharest Summer University, pana pe 26 iunie.

Alte detalii despre eveniment, modalitatile de inscriere si activitatile organizate in acest an sunt diponibile pe site-ul oficial: www.bsu.ase.ro sau la adresa de mail: application@bsu.ase.ro

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania