Carissa Bub - speaker international la Top Talents Romania 2015

Carissa Bub – Leadership Coach, Human Strategist, Speaker 

 

Carissa Bub are o experienta diversificata care o ajuta sa-si atinga scopurile in tot ceea ce face. Este genul de persoana care reuseste sa se faca placuta si sa patrunda in mentalitatea interlocutorilor sai. Carissa Bub a fondat si este leaderul a doua business-uri in domeniul consultantei, de peste 12 ani, a creat si a livrat un model organizational de leadership si dezvoltare pentru IMM-uri, unde a avut succes repetat.

Totodata, a sustinut traininguri de comunicare pentru numeroase organizatii globale si a oferit consultanta pentru mai multi Managing Directors, cu scopul de a-i transforma in leaderi de succes in industriile lor de activitate la nivel global. Timp de 8 ani a lucrat indeaproape cu investitori, fiind membru al Facultatii de Global Coaching pentru conducerea unui institut financiar. Este cunoscuta si ca fiind Keynote speaker in ceea ce priveste aspectele umane ale afacerilor. Toata aceasta experienta o recomanda pentru evenimentul dedicat celor mai buni 250 de tineri din Romania, Top Talents Romania editia 2015, ce va avea loc la Hotel Caro in perioada 14 – 15 mai.  

De-a lungul carierei sale, a avut distincte joburi din care a invatat lucruri diferite si in cadrul carora si-a dezvoltat diverse aptitudini. Meseria de broadcast journalist a invatat-o pe aceasta cat este de important sa inteleaga povestile oamenilor cu care intra in contact. Lucrand pentru Ambasadorul din Israel, in Londra, a avut oportunitatea de a-si dezvolta lista de contacte, mai exact a avut acces la networking, de care a profitat in perioada respectiva.

Capacitatea de a jongla cu joburile si cu domeniile in care Carissa a activat, i-a oferit sansa sa stabileasca conexiuni intre toate acestea si totodata a invatat ca schimbarea este complexa.

Schimbarile prin care a trecut Carissa, au determinat-o sa ofere consultanta leaderilor si celor din top management in ceea ce priveste branding-ul organizatiilor acestora in context global, atat la nivel extern, cat si la nivel intern. Aceasta a construit imaginea a numeroase organizatii, ajutandu-le sa se focuseze pe scopul si obiectivele principale in sectoarele acestora de activitate. Printre aceste domenii se numara FMCG, banking, healthcare, management consulting, partnership, comunicarea in corporatii, logistica, achizitii, IT.

Avand in vedere ca este seasoned Couch si facilitator, in mai mult domenii de activitate, Carissa stabileste relatii de durata cu clientii sai, bazate pe credibilitate. Scopul este sa poata depasi impreuna cu acestia, barierele, catre inovatie si schimbare in cadrul organizatiilor.

Provocarile pe care le-a intampinat pana in prezent includ transformarea conflictelor in valori cu scopul de a crea oportunitati, influentarea perpectivelor organizationale – la nivel de leadership sau management, stabilirea si consolidarea unei axe directionale pentru organizatie, dezvoltarea capacitatii de leadership si construirea relatiilor interculturale pe plan intern si extern.




Carissa Bub vine la Top Talents Romania special pentru a discuta despre Yourself Discovery Journey. Mai exact, prin experienta pe care a acumulat-o de-a lungul timpului, va trasa key points in ceea ce priveste drumul catre o cariera de succes. Aceste lucruri sunt necesare pentru tinerii participanti la Top Talents Romania, pentru a-si putea valorifica potentialul, pentru a-si seta obiectivele si pentru a-si maximiza sansele de succes. 

Pentru a te inscrie la Top Talents Romania intra aici.

Va recomandam si:

Discover InThePocket - New IT company to keep an eye on

ULTIMELE JOBURI