Programe de internship in Marketing si Sales



Daca marketingul a fost materia ta favorita in facultate, nu rata ocazia de a te inscrie la un program de internship in Marketing, Comunicare sau Sales. Hipo este platforma de recrutare cu cele mai multe oportunitati de cariera pentru tinerii profesionisti in unele din cele mai mari companii din Romania, precum JTI, Coca-Cola, P&G, Unilever, Nestle, Hewlett-Packard etc.

Iata o selectie de internshipuri din 2015 care te-ar putea interesa:

P&G, cea mai mare companie de Fast Moving Consumer Goods, investeste in dezvoltarea talentelor, de aceea te invita sa aplici la programele lor de internship. 90 % din membrii companiei si-au inceput activitatea in companie din pozitii entry-level ca aceasta: Coface, lider in domeniul managementului riscului de credit, iti ofera sansa de a participa la promovarea Conferintei de Risc de Tara Coface, printr-un program de internship platit: “Sa lucrezi la Coca-Cola HBC nu este o sarcina pentru oricine.“, spun cei de la Coca-Cola HBC, insa, daca esti cu adevarat pasionat de Marketing si in CV-ul tau se regasesc activitati extracurriculare, te invitam sa aplici cu incredere la programul lor de internship: JTI revine si in primavara anului 2015 cu programe de internship pentru tinerii pasionati de Marketing. Nu rata sansa de a lucra alaturi de compania ce a castigat titlul de Top Employer atat in Romania, cat si in spatiul european!
 
Unilever ti-a pregatit planul de vara perfect! Iti poti dezvolta gandirea analitica si creativitatea
intr-unul din urmatoarele departamente:

Smartline este o companie cu proiecte in online aflata in cautarea unui intern organizat. Acesta va avea responsabilitati centrate pe Research in domeniul sanatatii. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre flexibilitatea acestuia, dar si despre companie, acceseaza linkul de mai jos: Oracle Romania este in cautarea unui intern care sa ofere suport echipei de Vanzari. Daca cunosti limba germana la nivel mediu sau avansat, te invitam sa aplici la un program prin care vei invata cum se desfasoara procesul de vanzari:
Nestle Romania incurajeaza studiul si experienta profesionala, de aceea vine in sprijinul tinerilor cu programe de internship part-time, platite:
 
Brico-Depot este o companie de retail care pune la dispozitie programe de internship pentru studenti in diverse departamente din Sediul Cental, precum: Marketing, Vanzari, Supply Chain, Achizitii. Stagiul de practica poate avea dimensiuni diferite, de la 3 saptamani la 6 luni, iar la finalul perioadei poti deveni unul dintre angajatii companiei.
Internship la Brico-Depot

Daca sustenabilitatea este una din pasiunile tale, Sustainalytics din Timisoara te invita sa devii internul lor:
Alte programe de internship pentru tinerii cu specializare in domeniul economic sunt:
Daca esti in cautarea unui program de internship/management trainee sau pozitie entry-level, te invitam la Top Talents Romania pentru a interactiona cu 5 companii multinationale care cauta tineri cu potential pentru pozitiile lor deschise la acest moment. Daca vrei sa afli mai multe despre eveniment si despre programele care ar putea fi de interes pentru tine, te poti informa de aici: Top Talents Romania.

Daca vrei sa ai acces la peste 100 de programe de internship din vara anului 2015, click aici!

Nu rata ocazia de a-ti pune in practica studiile si de a cunoaste culturile organizationale ale unor companii de top din Romania! Procesul de recrutare al programelor de internship este in derulare, nu astepta vara pentru a aplica.

Mult succes!

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania