Targ de internship-uri platite in strainatate




Bring the World in your CV-Targ de internship-uri platite in strainatate

 
 
In data de 24 aprilie 2015, AIESEC Bucuresti organizeaza targul de internship-uri platite in strainatate, Bring the world in your CV, editia 2015. Evenimentul va incepe la orele 16.30, la Biblioteca Centrala din cadrul Universitatii Politehnica.

Evenimentul se adreseaza studentilor in an terminal in programul de licenta sau inscrisi la programele de Masterat, interesati de o cariera in domenii precum Marketing&PR, IT sau Educatie si are ca scop prezentarea oportunitatilor, dar si tendintele acestor piete pentru urmatorii ani.

Participantii acestui targ vor putea afla mai multe informatii despre programul de internship-uri platite in strainatate Global Talent, program ce le permite acestora sa aiba parte de o experienta de lucru in cadrul unei companii internationale.

Pe parcursul evenimentului, participantii vor putea afla care sunt cerintele in ceea ce priveste procesul de recrutare, dar si importanta unui astfel de internship international. In continuare agenda include workshop-uri pe domeniile prezentate, discutand despre nevoia de investitie ca resura umana, in marketing, PR, IT sau in domeniul educatiei. Mai mult decat atat, tinerii au sansa de a intra in contact cu persoane care lucrează in astfel de companii din industriile precizate.

Printre vorbitorii prezenti se numara Andreea Balaci, Project Manager-Catalyst Solutions, prezentand tendintele de recrutare ale multinationalelor, atat pe plan national, cat si pe plan international.

Workshop-urile vor fi sustinute de Mihaela Rentea, Managing Director-Trust Communications, in domeniul Marketing&PR, Adrian Cioroianu, Business Development Manager-Intel, va fi prezent pentru workshop-ul de IT, iar Silvia Florea, fondatoare Learnity, va atinge subiectele bazate pe educatie.

De asemenea, relevanta unui internship international platit ca start in cariera si avantajele parcurgerii unei astfel de experiente pe piata muncii din Romania vor fi prezentate prin prisma propriei experiente de Marius Potolea, Client Relationship Manager-Temps.

Mai multe detalii si formularul de aplicare sunt disponibile pe site-ul evenimentului. Ultima zi de inscriere este 22 aprilie.
 
Despre AIESEC
AIESEC este o organizatie internationala, independenta, non-profit si neafiliata politic, condusa de stundenti si de proaspat absolventi ai institutiilor de invatamant superior. Membrii sai sunt interesati de probleme globale, leadership si management. In momentul de fata, AIESEC este prezent in peste 125 de tari si teritorii si realizeaza peste 26.000 de schimburi internationale pe an, conduse de peste 70.000 de membri.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania