Inscrie-te la Energy, Always a Challenge V


Se cauta studenti pasionati de energie regenerabila pentru provocarea primaverii!

Daca urmezi studii tehnice, ai un interes sporit fata de tendintele domeniului energetic si mereu ti-ai dorit sa pui in practica lucrurile invatate in facultate, atunci ar trebui sa vii la “Energy Always a Challenge V”!

Ce este Energy, Always a Challenge V? Un eveniment international, de mare amploare, organizat de EESTEC Bucuresti, impartit in 3 zile de Conferinte si 5 zile de Workshop, ce va avea loc in perioada 15-24 aprilie.
 
 
Care va fi structura evenimentului?  
  • Conferinte (15-17 aprilie) -  vor cuprinde panel-uri dedicate atat situatiei actuale din domeniul energetic, tendintelor de viitor din aceasta industrie, cat si perspectivele unei cariere in acest sector.
  • Workshop(20-24 aprilie) - rezultatul workshop-ului va consta in implementarea unei platforme sustenabile pentru generarea de energie electrica. Platforma va integra un sistem de panouri fotovoltaice prin care se va asigura energia de minim 1kWh.
“Energy Always a Challenge” va avea ca finalitate realizarea unui sistem energetic bazat pe panouri fotovoltaice pentru MagiCAMP, sub indrumarea specialistilor in domeniu. Ce este MagiCAMP? Precum spune si numele, Tabara Magica inseamna “joaca, joaca la greu” pentru copiii cu afectiuni oncologice, prioritatea numarul unu a acestora devenind supravietuirea. Intrucat finantarea MagiCAMP se face doar prin donatii private, consideram ca orice diminuare a costurilor acesteia este binevenita. Astfel, ne propunem realizarea unui sistem energetic care sa contribuie la sustinerea misiunii lor.

Grabeste-te sa te inscrii! Informatiile despre energetica nu au fost nicicand mai aproape de tine - profesori, companii, studenti straini, este totul pregatit! Accepta invitatia si fa alaturi de noi un tur al ingineriei energetice de neuitat!

Asadar, daca vrei sa fii la curent cu noi tendinte in materie de tehnologii si surse regenerabile, daca vrei sa cunosti jocurile de pe piata energetica sau esti in cautarea unei experiente academice internationale la tine acasa, atunci Energy, Always a Challenge V este o provocare potrivita pentru tine!
 
Energy, Always a Challenge se bucura si la aceasta editie de parteneri precum Alstom, Schneider Electric, Enevo Group, Phoenix Contact, IBM, ElectraSol si Holcim.
 
Mai multe informatii puteti gasi pe site-ul evenimentului si pe pagina lor de Facebook .
 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI