16 Companii isi anunta planurile de recrutare pentru primavara 2015

15 dintre cei mai mari angajatori din Romania isi anunta planurile de recrutare pentru perioada urmatoare:

GENPACT



You, Yourself este un program dedicat studentilor si proaspat absolventilor, care vor sa se dezvolte in domeniul BPO si sa isi construiasca o cariera alaturi de echipa noastra de profesionisti. Programul se adreseaza, de asemenea, si profesionistilor cu experienta, care au nevoie de un mediu motivant pentru a se dezvolta in directia dorita.”

“Ariile in care activeaza GENPACT Romania sunt Outsourcing, BPO si Servicii. Domeniile in care recrutam - atat juniori cat si seniori - sunt Finance&Accounting, Achizitii, IT Support si HR. In acest moment, avem deschise 50 de pozitii pentru vorbitorii de limba germana, 30 de pozitii pentru vorbitorii de limba franceza si numeroase alte joburi pentru candidatii vorbitori de italiana, spaniola, greaca, turca, maghiara, olandeza, portugheza, ceha sau engleza.”

Coca-Cola HBC Romania



“Cele mai frecvente pozitii care apar in recrutare sunt in domeniul vanzarilor si productiei. Pozitiile entry-level le regasim in cadrul programelor adresate studentilor: Management Trainee si Internship in aproape toate departamentele noastre: Vanzari, Marketing, Financiar, Planificare, Productie, Asigurarea Calitatii, Mentenanta.”

“Cautarea de noi talente nu inceteaza niciodata, iar absolventii reprezinta o categorie de public foarte importanta in politica noastra de recrutare. Astfel, am creat un program adresat exclusiv tinerilor absolventi, la sfarsitul caruia candidatii selectati ocupa posturi in cadrul companiei noastre - Destination: Management, programul de Management Trainee Coca-Cola HBC Romania.
Destination: Management este un program de dezvoltare profesionala accelerata adresat studentilor in ultimul an si absolventilor de studii superioare. Pe parcursul programului, Trainee-ul trece printr-un proces complex de dezvoltare personala si profesionala, prin care dobandeste abilitatile necesare gestionarii unui post de management. Anul acesta, Coca-Cola HBC ofera 7 posturi de Management Trainee, in 4 departamente ale companiei din 4 orase in care compania detine operatiuni: Comercial (trei posturi – Bucuresti, Iasi), Productie (2 posturi - Ploiesti), Planning (1 post – Bucuresti) si Financiar (1 post - Bucuresti).”
 

Vodafone Shared Services Romania



Vodafone Shared Services este un centru global de servicii ce ofera echipei sale oportunitatea de a face parte dintr-o companie globala de top, recunoscuta la nivel mondial pentru inovatie si creativitate. In prezent, avem peste 100 de pozitii deschise in zonele de Customer Operations si IT atat pentru candidati entry-level cu cunostinte avansate de limbi straine cat si pentru specialisti cu experienta.” – a declarat Raluca Modoran, Manager Resurse Umane pentru Vodafone Shared Services Romania.

BCR

“La BCR, poti alege intre IT Clasic (Sisteme si - Tehnologia Informatiei) sau BI- Business Intelligence (Centrul de Competenta Business Intelligence si Raportari)
Ai putea fi: Analist Business pentru Core Banking sau BI, Programator/Dezvoltator Core Banking sau BI, Tester Core Banking sau BI.

Ai experienta in analiza datelor, raportare, analiza financiara sau vrei sa iti pui in valoare abilitatile pentru a te dezvolta in aceste arii? Ai putea fi: Analist Raportare, Specialist Risc, Specialist Suport Vanzari, Specialist Back Office, Analist Financiar Corporate.

Daca esti la inceput de cariera sau esti interesat sa te reorientezi profesional, te poti alatura BCR pe un post part-time.
Echipa noastra de vanzari are nevoie de forte proaspete. Posturile de Consilier Client Retail sau Consilier Client Zona Rapida iti vor oferi posibilitatea de a-ti incepe cariera in banca si de a te concentra in acelasi timp pe studii.”

Group Graduate Program
Prin acest program ne propunem sa invatam si sa implicam participantii in activitatile noastre bancare.
Pentru aceasta punem la dispozitia fiecarui trainee un mentor care se implica activ in formarea sa.
Programul incepe in fiecare an la 1 Octombrie si dureaza 1 an.
Learn@BCR
Este un program special creat pentru toti studentii, de la orice facultate, in orice an de studiu care doresc sa urmeze un program de internship platit. Urmareste pagina noastra de cariere si portalul Hipo.ro pentru a afla detalii si a aplica la cele mai noi pozitii de internship.
Practica@BCR
Daca esti student si vrei un loc de practica in BCR, pe perioada verii sau in timpul anului universitar, mergi in orice agentie BCR si convinge-i pe colegii nostri sa te primeasca in practica.”

Intel Romania



Pogramele organizate de Intel Romania pentru studenti si proaspat absolventi:
Graduate Internships
Programul Intel Romania Graduate Internships atrage studenti aflati in an terminal al ciclului de licenta sau inscrisi deja la un program masteral. Programul este structurat in asa fel incat sa ofere studentilor experienta reala de munca si sa le imbunatateasca abilitatile tehnice si setul de soft-skills.
Internship de vara
In fiecare an, Intel Romania organizeaza Intel Summer Experience Program, care consta intr-un internship de 3 luni pentru studentii de anul 2 si 3. Studentii au oportunitatea sa experimenteze cultura organizationala a Intel si sa se implice in mod real in proiecte. Programul Intel Summer Experience este gandit pentru a atrage studenti din domeniul Ingineriei Software, aflati in primii ani de studiu, si a-I expune aplicatiilor si provocarilor lumii reale.
Burse
Intel Romania ofera in fiecare an burse studentilor din anumite universitati si colegii tehnice din tara, care se remarca. Ne-am propus sa incurajam studentii valorosi sa se implice in activitatile universitare si sa participe la proiecte relevante pentru domeniul Informatiei Tehnologice pe parcursul anilor de studiu.”

PHILIPS



“Incepand cu 2013 ne aflam in expansiune atat in aria comerciala cat si in productie, deschizand noi posturi pentru toate nivelurile de experienta, de la trainees pana la management regional. Principalele arii de expertiza in care activam sunt Stil de Viata (Consumer Lifestyle),  Ingrijirea Sanatatii (Healthcare), si Iluminat (Lighting). In timp ce pentru Commercial Office focusul angajarilor este in Marketing si Sales, in cazul productiei ne axam in special pe Inginerie, Calitate si Logistica.”

“Viitorii nostri colegi sunt profesionisti care se vor alatura misiunii noastre de a imbunatati viata a peste 3 miliarde de oameni pana in 2025 prin inovatii semnificative.  Drept urmare PHILIPS va reprezenta cel mai bun loc de munca pentru cei care impartasesc pasiunea noastra si alaturi de care putem sa avem impactul dorit asupra calitatii vietii oamenilor. In procesul de selectie, indiferent de specificul sau nivelul pozitiei, se va tine intotdeauna cont de valorile care stau la baza culturii noastre organizationale: dorinta de a castiga, asumarea responsabilitatii si lucrul in echipa pentru a excela.”

KMG International (Rompetrol)



KMG International angajeaza specialisti in domenii profesionale foarte variate: inginerie,  financiar, economic si operational (back office, collection, logistica, administrativ, vanzari, marketing, resurse umane, operatori pentru statiile noastre, etc ). In ceea ce priveste nivelul de experienta profesionala, pentru studenti si candidatii juniori avem un program de Internship prin intermediul caruia acesti pot dobandi experienta si ghidare profesionala si pot fi angajati ulterior in companie. Cel mai mare numar de pozitii deschise este in zona de experti si manageri, sunt oportunitati si pentru senior manageri.”

“KMG International recruteaza constant in Romania, proiectele curente acoperind nivele diferite de cariera, precum si arii de expertiza variate. Cautam atat ingineri pentru procese tehnice, cat si experti din zona financiara, logistica, operationala, etc.
Programul de Internship pe care l-am lansat la inceputul anului cuprinde un numar de peste 200 de studenti pe care ii primim in companie, intr-una dintre echipele noastre, fie in aria de inginerie, fie in cea de economie, financiar, comunicare sau Resurse Umane.“

EY Romania



“Pentru ca vrem sa crestem constant, recrutam in fiecare an juniori, seniori si manageri pentru toate departamentele companiei. Anul trecut, doar pe pozitiile de junior, am recrutat peste 100 de pozitii plus peste 30 de interni. Nu vrem sa ne oprim aici, ci vrem sa oferim tuturor talentelor din Romania sansa sa performeze ca adevarate staruri.”

“Vrem ca experienta EY sa dureze o viata, de aceea investim foarte mult in noii angajati si suntem printre putinii angajatori care nu tind sa recupereze investitiile in educatia angajatilor, care pot ajunge la peste 12.000 euro in 5 ani pentru fiecare absolvent care lucreaza in Audit, de exemplu.
Suntem in cautare de tinere talente si ne propunem ca pana in luna septembrie sa recrutam peste 100 de juniori auditori si consultanti.”

Hewlett-Packard Romania



“Deja cu traditie, si anul acesta programul de internship din HP isi propune sa aduca diversitate si provocari pentru studentii si tinerii absolventi interesati in a afla mai multe despre procesul de achiziitii dintr-o companie, tot ce inseamna interactiunea cu clientii HP sau cum lucreaza colegii din departamentul financiar. Astfel, in cele doua entitati ale HP-ului in Romania (HP Romania si HP GeBOC) cautam 10 interni pentru departamentul nostru de Global Procurement, 5 interni pentru echipa PPS (Personal Printing System) ,1 intern pentru departamentul de ES Finance  - pemtru aceste pozitii cautam oameni interesati de zona de suport operational pentru ariile mentioneate mai sus; si inca 6 internipentru echipa de Enterprise Group, unde avem nevoie de studenti cu profile tehnice. Ca si durata, experienta internship-ului va dura intre 5 si 12 luni, program part-time.”

“Pe langa rolurile din cadrul programului de internship, tinerii pot sa opteze si pentru rolurile de graduate deschise in cadrul companiei. De asemenea, prin prisma parteneriatelor pe care HP le care cu universitatile din Bucuresti am fost si o sa fim prezenti la Open Days, Career Days, evenimente in cadrul carora s-au livrat diferite workshop-uri menite sa-i ajute pe tinerii interesati in a-si incepe cariera in HP sa inteleaga mai bine rolurile pe care le avem deschise, modalitatile in care pot aplica, cum sa se pregateasca pentru un interviu.”

Ericsson Telecommunications Romania



“Angajatii nostri au fost intotdeauna cheia succesului nostru si, de aceea, cautam constant profesionisti motivati care sa se alature echipei noastre. In acest moment, avem mai multe pozitii deschise atat in GSC, cat si in GSSO, de la specialisti de Integrare Sisteme de Cloud, dezvoltatori Connected Vehicle Data, tehnicieni pentru Service, tehnicieni pentru First si Second Level Operations, ingineri IP/RAN/BSS Engineer si ingineri de integrare OSS pana la dezvoltatori de aplicatii de sourcing, analisti de Business Intelligence si specialisti in negocierea contractelor.”

“Daca va decideti sa va alaturati echipei noastre, veti intra intr-un mediu de lucru provocator, motivant si plin de recompense, care va va oferi libertatea si suportul necesar pentru a va transforma ideile in realizari. Datorita organizarii noastre deschise, angajatii urmaresc mai degraba indeplinirea obiectivelor, nu a task-urilor punctuale, ceea ce ii face sa se simta impliniti profesionala si ii ajuta se gaseasca echilibrul dintre viata profesionala si cea personala. Ca parte a echipei, veti avea sansa sa faceti diferenta in jobul vostru si sa lucrati la un proiect de la inceput pana la finalizarea sa cu succes. Prin ceea ce veti face, veti contribui la livrarea unor solutii de comunicatii in peste 180 de tari, avand un impact real asupra vietilor oamenilor si a lumii in care traim.”

BearingPoint



“Cautam activ specialisti in domenii de nisa precum Informatica PowerCenter si SAP HANA. Principalele orase pentru care vom recruta in anul 2015 sunt Bucuresti, Timisoara, Sibiu. Dar asteptam cu interes candidatii cu potential si din alte orase, dispusi sa se relocheze pentru un job provocator.

Ne dorim ca pana la finalul anului sa recrutam aproximativ 50 de colegi noi, dintre care majoritatea la nivel senior. Cerintele de recrutare sunt adaptate pe parcursul anului in functie de cerintele de proiect. Cautam consultanti de management, specialisti in domeniul financiar-bancar, mai specific specialisti in raportare dar si dezvoltatori software. In plus, exista cateva pozitii disponibile si in departamentele de Suport Vanzari, unde candidatii ar trebui sa vina cu experienta pe partea de administrare cont clienti, cercetare de piata, pregatirea ofertelor pentru clienti.

Exista intr-adevar programe despre care credem ca ne diferentiaza in piata, adresate tuturor angajatilor.
In primul rand, programele de internship pe care le oferim studentilor cu profil economic si tehnic sunt adaptate necesitatilor de dezvoltare ale acestora. Programele de practica dureaza intre 3 saptamani si 3 luni si sunt structurate astfel incat sa acopere toate domeniile de activitate ale companiei noastre. La finalul perioadei de practica, studentii au o idee mai clara despre directia lor de cariera, tocmai pentru ca au avut ocazia sa cunoasca toate aceste domenii. Studentii sunt priviti ca proprii angajati ai firmei, avand in permanenta un tutore alocat si fiind incurajati sa-si exprime idei noi si sa le puna in practica. “

BRD - Groupe Societe Generale



BRD - Groupe Societe Generale este  o banca cu o traditie de peste 90 de ani in Romania, cu un model universal de activitate axat pe 3 activitati majore - Banca de Retail, Corporate & Investment Banking si Servicii Specializate – prin urmare avem o gama extrem de variata de meserii si putem oferi numeroase oportunitati de dezvoltare a carierei. Totul este in functie de functie de nevoile prezente sau viitoare exprimate de business-ului , atat in ceea ce priveste nivelul de experienta (juniori, seniori) cat si de expertiza (profile de nisa sau diverse, manageri).

In mod constant recrutam oameni cu profile si studii diverse, atat pentru functiuni comerciale cat si cele de suport. Suntem in permanenta cautare de viitori colegi care pot demonstra performante solide in ceea ce au facut pana acum, indiferent de nivelul de experienta profesionala, tineri absolventi sau specialisti intr-un domeniu anume precum risc, analiza, IT, audit. Cautam persoane care au potential si dorinta de a se dezvolta, cu atitudine pozitiva, creativi, curaj si etica in asumarea de riscuri,  care iubesc in egala masura competitia si spiritul de echipa.”

Planurile de recrutare pentru 2015 vizeaza atat pozitii entry level cat si de specialisti. Avem pozitii deschise in mai multe departamente din Centrala BRD:  Teleconsilier, Specialisti IT, Analist credite corporate,  Business Analyst,  Auditor, etc dar si pozitii comerciale de Operator Ghiseu Universal localizate in Agentiile BRD din Bucuresti si din tara: Constanta, Ploiesti, Iasi, Cluj, Timisoara, etc. Cautam tineri profesionisti care isi doresc o cariera in BRD, dornici sa invete si sa se formeze alaturi de echipa BRD pentru a deveni managerii de maine.”

Yazaki Component Technology

“Domeniul de activitate al companiei noastre consta proiectarea si productia de echipamente electrice si electronice pentru autovehicule rutiere. Specializarile cele mai frecvente in planul nostru de recrutare sunt cele din domeniul software, electronica si mecanica.”

“In urmatorii ani ne dorim sa avem o crestere continua in ceea ce priveste numarul de angajati, astfel, pozitiile deschise cuprind toate nivelele de experienta de la entry-level la senior level si management. Numarul si dispersia acestora variaza atat in functie de proiectele la care se lucreaza precum si de etapele procesului de selectie in care ne aflam. Recrutam specialisti in toate domeniile ingineresti specifice industriei automotive, cu profile diferite in functie de locatie.”

Blue Point



Blue Point are atat proiecte de outbound, cat si de inbound si back-office. Cele mai frecvente pozitii pentru care recrutam sunt cele de agent call-center. Cautam oameni determinati si implicati.”

“Ne dorim sa recrutam agenti de call-center atat pentru proiecte inbound, cat si pentru outbound. Cautam oameni care sunt dornici sa invete, sa creasca profesional si sa se implice in proiecte interesante.”

Softwire



Softwire isi doreste sa exercite aceeasi activitate in Romania ca si in UK iar biroul din Romania se doreste sa fie o extensie a celui din Londra. Softwire se ocupa cu crearea de produse software la comanda pentru diferite companii cu renume in UK si mondial. In Romania recrutam pentru pozitii de full stack software developers, juniori si seniori.

Punem mare accent pe calitatea proiectelor pe care le dezvoltam iar pentru a ne asigura ca putem dezvolta orice proiect la cele mai inalte standarde, personalul recrutat este foarte competent, procesul de selectie fiind bazat mai mult pe testarea abilitatilor de problem solving, de gandire algoritmica decat doar pe cunostintele acumulate anterior. Pe langa accentul pus pe calitate, Softwire investeste foarte mult in crearea unui mediu placut pentru angajati, avand un buget dedicat diverselor activitati sociale in cadrul si in afara companiei, incluzand o conferinta Softwire de 4 zile in Europa in fiecare an.

Dorim sa angajam cel putin inca 5 persoane pe pozitii de software developer (pe langa pozitiile de internship) in decursul acestui an”

UPA Solutions



“Pozitiile pentru care recrutam cel mai frecvent:

BPO - dispunem de pozitii pe toate limbile straine de circulatie internationala, de la cele mai uzuale (franceza, spaniola, italiana) pana la cele mai putin uzuale (olandeza, croata, poloneza, sarba). Ex: Customer Support cu limba suedeza; customer Support cu limba germana, Consilier client limba franceza.
ITO - dispunem de pozitii unde se solicita atat cunostinte de limbi straine cat si cunostinte in domeniul IT; ex. IT helpdesk cu limbi straine.
Finance - dispunem de pozitii entry-level, cu pana la 3 ani experienta si cu un nivel bun de limbi straine, cat si de pozitii middle-management, ex. Contabil senior; Account payable cu limbi straine; Account receivable cu limbi straine; General Ledger cu limbi straine; Junior Contabil; Analist Financiar; Contabil Sef, etc.
Pharma-in prezent suntem in process de recrutare pentru farmacisti si diriginti de farmacie pentru intreaga tara, atat proaspat absolventi cat si candidati cu experienta in domeniu ex. Farmacist; Asistent farmacie; Diriginte Farmacie; Reprezentant medical; Reprezentant vanzari.
IT- pozitiile deschise in cadrul companiei noastre sunt dintre cele mai diverse : de la Administrator IT pana la Dezvoltatori pe diverse limbaje de programare sau consultanti. Ex: Administrator IT; Support IT; C# Developer; .Net Developer; ABAP Developer.
HR - in prezent dispunem de pozitii de la entry- level pana la pozitii de middle management: Jr Researcher; Jr Recruiter Internship; Senior recruiter; Recruitment Manager.
Vanzari- pozitiile cel mai des intalnite in cadrul companiei noastre sunt: Reprezentanti Vanzari; Reprezentanti Medicali; Key Account Manager; Agent Call Center – vanzari, Director Vanzari.
Marketing: am recrutat pozitii precum: Specialist Comunicare, Manager Comunicare; PR Event.”


 

Va recomandam si:

Model CV 2024