Invata Swift, noul limbaj de programare pentru iOS


Daca sunteti developeri de aplicatii mobile va invitam la trainingul Introduction to Swift, sustinut de Paul Ardeleanu, unul din cei mai cunoscuti traineri si developer din comunitatea developerilor iOS de la Londra. Cursul se desfasoara la Bucuresti, dureaza o zi si se adreseaza tuturor celor care doresc sa se adapteze rapid la noul limbaj de programare Swift.

Din iunie anul trecut, de cand Apple a intodus Swift, noul limbaj de programare pentru aplicatii iOS si OSX, acesta a avut o crestere spectaculoasa in topul limbajelor de programare. Swift se bazeaza pe C si object C si redefineste conceptele moderne de programare ajutand programatorii de aplicatii iOS sa rezolve probleme de codare, buguri, erori si este considerat de acestia ca fiind mai rapid, agil si prietenos.

Cursul, Introducere in Swift, are loc pe 25 aprilie la BucurestiInregistrati-va acum si beneficiati de unul din tichetele de Early Birds (150 euro + TVA) valabile pana la 31 martie. Dupa aceasta data, pretul este 250 euro + TVA. Tichetul include materialul de curs, pranzul, cafeaua si sucurile pe intreaga zi.

PS: Cursul se va desfasura cu ocazia conferintei Mobile:Next, unde avem placerea sa-l avem speaker pe Paul Ardeleanu.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania