BRD: In cadrul targului Angajatori de Top vom lansa campania de recrutare pentru programul de Traineeship@BRD

BRD – Groupe Societe Generale are aproximativ 7.700 de angajati, care functioneaza ca un tot pentru a oferi servicii de calitate celor 22 milioane de clienti. Responsabilitate, angajament, inovare, spirit de echipa – acestea sunt cele 4 valori care definesc echipa BRD. Acum te poti alatura si tu profesionistilor BRD! Participa la SkillShop-ul organizat la Angajatori de TOP Bucuresti si afla totul despre planurile de recrutare BRD.

Cum ati descrie BRD in cifre?

BRD face parte din Grupul Societe Generale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 148 000 de angajati in 76 de tari si 32 de milioane de clienti in intreaga lume.
Pe scurt :
  • 4 valori ce ne ghideaza la nivel de grup: spirit de echipa, responsabilitate, angajament, inovare;
  • A doua banca din banca din Romania dupa totalul activelor;
  • Peste 2,2 milioane de clienti;
  • O retea de 860 de unitati;
  • 7700 de angajati.

Care sunt ariile in care activeaza BRD in Romania si cele mai frecvente pozitii pentru care recrutati pentru fiecare arie (juniori, seniori, manageri)?

BRD - Groupe Societe Generale este  o banca cu o traditie de peste 90 de ani in Romania, cu un model universal de activitate axat pe 3 activitati majore - Banca de Retail, Corporate & Investment Banking si Servicii Specializate – prin urmare avem o gama extrem de variata de meserii si putem oferi numeroase oportunitati de dezvoltare a carierei.

Totul este in functie de functie de nevoile prezente sau viitoare exprimate de business-ului , atat in ceea ce priveste nivelul de experienta (juniori, seniori) cat si de expertiza (profile de nisa sau diverse, manageri).

In mod constant recrutam oameni cu profile si studii diverse, atat pentru functiuni comerciale cat si cele de suport. Suntem in permanenta cautare de viitori colegi care pot demonstra performante solide in ceea ce au facut pana acum, indiferent de nivelul de experienta profesionala, tineri absolventi sau specialisti intr-un domeniu anume precum risc, analiza, IT, audit.

Cautam persoane care au potential si dorinta de a se dezvolta, cu atitudine pozitiva, creativi, curaj si etica in asumarea de riscuri,  care iubesc in egala masura competitia si spiritul de echipa.

Care sunt atributele care definesc cultura organizationala din BRD?

BRD - Groupe Societe Generale inseamna: Spirit de echipa, Inovare, Responsabilitate, Angajament.
Valorile prin care ne-am dobandit soliditatea si pe care ne-am construit brandul sunt:

Spirit de echipa: lucram in echipa si ne centralizam toate eforturile pe relatia cu clientii nostri, ascultam, construim impreuna, valorizam contributiile fiecarui membru al echipei.
Inovare: in mod constant ne straduim sa imbunatatim experienta clientilor nostri. Pe baza spiritului nostru antreprenorial, ne imbunatatim modul de lucru prin promovarea schimbului de experiente si gandirii „out of the box”. Invatam atat din succesele noastre cat si din esecuri. In mod constant ne straduim sa imbunatatim experienta clientilor nostri, lucram impreuna pentru a ne adapta solutiile, practicile si relatile pe baza cerintelor de maine, si ne concentram pe inovatia tehnologica.
Responsabilitate: ca si bancheri, contribuim la dezvoltarea sustenabila a mediului economic si social in care ne desfasuram activitatea. Ne ajutam clientii sa isi realizeze potentialul proiectelor, acordand atentie riscurilor de orice fel. Suntem responsabili de actiunile si deciziile noastre si ne exprimam opiniile in mod transparent. Acordam o egala atentie modului in care obtinem rezultatele dorite cat si rezultatelor in sine.
Angajament: angajamentul nostru deriva din satisfacerea continua a clientilor nostri, mandria pe care o avem fata de profesia noastra si fata de Grupul din care facem parte. Impreuna ne straduim sa facem o diferenta prin contributia la succesul proiectelor noastre si al clientilor nostri. Promovam implicarea si satisfactia profesionala. Ne bazam pe relatii cladite pe incredere si respect reciproc, atat in interiorul cat si in afara Bancii.

Ce planuri de recrutare are BRD in aceasta primavara pentru profesionisti si juniori (nr. de pozitii, departamente, profile)? Care sunt programele de internship/trainee pentru care veti recruta la Angajatori de TOP si care sunt pasii dupa eveniment? Ce alte proiecte pentru tineri veti promova in cadrul evenimentului?

In BRD - Groupe Societe Generale, am dezvoltat o paleta complexa de programe de sustinere a tinerilor cu potential, iar colegii nostri se implica in mod constant si activ in formarea lor.

In cadrul targului Angajatori de Top vom lansa campania de recrutare pentru programul de Traineeship@BRD prin care ne dorim sa atragem studenti de elita si sa-i implicam, timp de 5 luni in perioada iulie-noiembrie, in diverse proiecte de amploare in cadrul organizatiei noastre.

Planurile de recrutare pentru 2015 vizeaza atat pozitii entry level cat si de specialisti. Avem pozitii deschise in mai multe departamente din Centrala BRD:  Teleconsilier, Specialisti IT, Analist credite corporate,  Business Analyst,  Auditor, etc dar si pozitii comerciale de Operator Ghiseu Universal localizate in Agentiile BRD din Bucuresti si din tara: Constanta, Ploiesti, Iasi, Cluj, Timisoara, etc. Cautam tineri profesionisti care isi doresc o cariera in BRD, dornici sa invete si sa se formeze alaturi de echipa BRD pentru a deveni managerii de maine.

In ce consta procesul de selectie la BRD si cum s-ar putea pregati un candidat?

Sistemul bancar este intr-o transformare profunda in ultimii ani. BRD este deja in etapa in care avem structuri optimizate, intr-un proces de digitalizare continua, ascultand activ solicitarile clientilor nostri intr-un context reglementar in schimbare.

Astfel, ADN-ul candidatului ideal pentru orice pozitie in cadrul BRD este compus dintr-un mix de: spirit antreprenorial (ii plac provocarile si este un jucator de echipa), dorinta de dezvoltare continua a  competentelor si abilitatilor si nu in ultimul rand  spiritul si dorinta de a fi un ”team player” de liga mare!

Daca te regasesti in aceasta descriere, te incurajam sa aplici pentru pozitiile noastre vacante pe care le gasesti pe site-ul BRD sau poti veni direct la standul nostru pentru a afla informatii utile cu privire la oportunitatile de cariera pe care le oferim - inclusiv programe de internship si traineeship - cat si despre etapele procesului de selectie in BRD si « TO DO-ul » pe care trebuie sa-l faci inainte de primul tau interviu.

Suntem constienti ca debutul profesional nu-i tocmai usor. In dorinta de a-ti veni in intampinare, am pregatit un checklist care te poate scuti de grija dinaintea primelor interviuri.

Care sunt cateva motive pentru care un junior sau un senior ar trebui sa aplice la BRD?

La BRD iti oferim mai mult decat un simplu job – iti oferim o cariera! Vrem ca experienta ta in echipa noastra sa fie o poveste frumoasa care sa dureze! Ne preocupa managementul carierei colegilor nostri, incurajam mobilitatea functionala si geografica, promovarile interne corelate cu  programe de training adaptare fiecarei etape in cariera colegilor nostri.

Punem un mare accent pe gestiunea de cariera, pentru ca vrem sa asiguram suportul necesar dezvoltarii parcursului profesional al angajatilor nostri pe termen lung. Oferim, de asemenea, pachete complexe de beneficii, pe langa salariul de baza. Astfel, acordam prime in functii de performanta, dar si asigurari de viata, de sanatate, pensii private, precum si o arie vasta de avantaje sociale si programe pentru un echilibru corect intre viata profesionala si cea privata care este in final o alegere personala.

Mai mult, ti-am pregatit o gama larga de oportunitati de dezvoltare prin programe diverse de formare profesionala si implicare in proiecte complexe! Te vom incuraja in mod constant sa fii mai bun in tot ceea ce faci, sa evoluezi din punct de vedere profesional, sa ai parte de inedit, de provocari care sa te motiveze sa-ti atingi cele mai inalte aspiratii. Cu noi vei face cea mai buna echipa! Viitorul iti apartine!

Si mai mult, in cazul in care exista compatibilitate, prin contributia pe care o vei avea in echipa noastra, vei putea influenta creionarea viitorului BRD – organizatie care iti va oferi in schimb sanse de dezvoltare, de exprimare, atat pe plan local cat si la nivel international!

Echipa BRD
 

Va recomandam si:

Participa la Academia de Cariera @ Angajatori de TOP Timisoara