Stagiu de practica, internship sau traineeship? Ce program crezi ca ti se potriveste? 2015

Vrei sa urmezi un program de internship sau traineeship dar nu stii ce program sa alegi? Ai urmat un program de internship si te intrebi ce ai fi putut sa faci mai bine? Afla din studiul Programe pentru Studenti, raspunde la aceste intrebari. Completeaza formularul si vei afla care dintre aceste programe ti se potriveste.

Ai urmat pana acum un program destinat tinerilor? Let us know. Care sunt aspectele care te-au determinat sa faci asta? Spune-ne cu ce impresii ai ramas, care a fost feedback-ul general, cum te-ai inteles cu echipa sau coordonatorul tau si unde anume ai intampinat dificultati, in cazul in care s-a intamplat acest lucru.

Nu ai urmat niciun program destinat tinerilor pana in momentul de fata? Opinia ta este la fel de importanta pentru noi!  Daca ai fi pus in situatia in care ti s-ar oferi in acelasi timp un program de internship, unul de trainee, unul de management trainee si un stagiu de practica, tu pe care l-ai alege? In functie de ce anume ai face aceasta alegere si de ce? Ce te-ar atrage la un program de internship? Dar la un program de trainee? 

Ei bine, la toate aceste intrebari ne poti raspunde in aproximativ 2-3 minute. Directia carierei tale, tine pana la urma de alegerile pe care le faci inca din facultate, nu-i asa? In urma completarii chestionarului, vei avea acces imediat la raportul realizat. Vei avea o viziune de ansamblu a perpectivei studentilor si absolventilor care se raporteaza la preferinte, atunci cand aleg un program de internship, traineeship, stagiu de practica sau competitie.

Studiul pe care il vei primi vine in ajutorul tau pentru a-ti clarifica anumite aspecte, in ceea ce priveste domeniile de lansare in cariera si directiile spre care te indrepti atunci cand esti in cautarea unui program.

Participa si tu!
Completeaza formularul aici

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania