Peste 200 de joburi disponibile pentru juniori in cadrul BPO & Finance Day din 21 Martie 2015



Vino la BPO & Finance Day

Sambata, pe 21 Martie 2015 are loc, in Iasi, la Hotel Traian,  BPO & Finance Day – eveniment din cadrul maratonului de internship-uri si joburi entry-level organizat de catre Hipo.ro. Acest eveniment, care reuneste cei mai importanti angajatori din domenii precum cel financiar – bancar si BPO (Business Processes Outsourcing) le ofera tinerilor din Iasi posibilitatea sa se angajeze in aceasta primavara sau sa isi planifice debutul in cariera.

Cele peste 200 de oportunitati de cariera puse la dispozitie de companiile participante, se adreseaza in exclusivitatea candidatilor fara experienta (studenti, absolventi) si tinerilor pana in 2 ani experienta.

Candidatii pe care ii cautam, pentru pozitia de Customer Service Advisor, trebuie sa detina competente IT de baza si sa vorbeasca limba engleza sau limba engleza  in combinatie cu o alta limba straina  (franceza, spaniola, rusa, italiana, bulgara, germana ori portugheza). In anul ce urmeaza, estimam aproximativ 100 de pozitii entry level dedicate tinerilor ieseni (…) In cadrul companiei, exista programe de internship (HR, Front Desk Assistant, SAP), care le permit internilor sa devina angajati Capgemini – Raluca Paduraru, HR Specialist, Capgemini Iasi.

Cum arata candidatul ideal?

Din centralizarea raspunsurilor pe care le-am primit a reiesit ca angajatorii cauta tineri cunoscatori a cel putin doua limbi straine care sa fie deschisi si aibe capacitatea de a acumula cunostinte tehnice noi intr-un interval scurt de timp. De asemenea, in mod specific, tinerii absolventi de studii economice, sunt cautati de catre angajatori.
 
Evenimentul este structurat pe mai multe activitati si vine in sprijinul celor care isi dorescsa faca primul pas in cariera, printr-o serie de conferinte si workshop-uri. Participantii la activitati vor afla mai multe detalii despre stagiile si joburile deschise in cadrul companiilor prezente la eveniment, apoi vor putea interactiona direct cu angajatorii si vor putea cere informatii despre procesul de selectie pentru anumite pozitii dar si despre competentele specifice pentru fiecare job si cum se pot pregati cat mai bine.
 
Printre companiile participante amintim: SCC Services, Capgemini Iasi, GFK Romania, Deloitte Romania.
Pentru a participa la eveniment, trebuie sa iti rezervi un loc in sala. De aceea, te invitam sa iti actualizezi CV-ul si sa te inscrii pe site-ul dedicat evenimentului.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI