4000 de joburi la care poti aplica in aceasta primavara la Angajatori de TOP 2015

Cel mai mare targ de cariera revine in aceasta primavara

Editia din aceasta primavara Angajatori de TOP Bucuresti va avea loc in perioada 27-28 martie la Sala Palatului si va reuni 100 de companii care activeaza in domenii de activitate variate: IT, Servicii si BPO, Bunuri de larg consum, Inginerie, Bancar si Servicii Financiare, Telecom, Consultanta, Logistica si Transporturi, Retail, Agribusiness, Farma si Turism. In cele doua zile ale evenimentului sunt asteptati 15 000 de vizitatori care vor avea posibilitatea sa discute cu peste 300 de specialisti din departamentele de resurse umane ale companiilor.

Cele 100 de companii prezente la Angajatori de TOP Bucuresti reprezinta domenii variate de activitate. In comparatie cu editia anterioara a evenimentului am observat o diversitate a domeniilor reprezentate de companiile confirmate. La fel ca la editia precedenta, cele mai multe companii activeaza in domeniul IT, alaturi de Servicii si BPO, Bunuri de larg consum, Inginerie, Bancar si Servicii Financiare, Agentii de Recrutare, Telecom, Consultanta, Logistica si Transporturi, Retail, Agribusiness, Farma si Turism.

Joburi in Bucuresti, la nivel national si in strainatate

Companiile prezente la Angajatori de TOP Bucuresti au planuri extinse de recrutare. Raportat la editia din toamna a evenimentului, vor fi cu 15% multe pozitii deschise, oportunitati de cariera pe care companiile planuiesc sa le acopere in urma participarii la Angajatori de TOP. Cele 4000 de oportunitati de cariera sunt adresate atat persoanelor cu experienta, dar si juniorilor si studentilor, iar pozitiile sunt deschise celor care doresc sa se angajeze in Bucuresti, celor care vor sa se relocheze in alte orase din tara sau in strainatate. O parte dintre pozitii vor fi deschise in: Timisoara, Iasi, Cluj-Napoca, Brasov, Craiova, Mioveni, Campulung, Curtea de Arges, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targu Mures, Sighisoara, Sf. Gheorghe, Miercurea Ciuc, Galati, Oradea. Cei care vor sa lucreze in strainatate, vor avea ocazia sa aplice pentru joburi in tari precum: Bulgaria, Ungaria, Franta, Germania si Marea Britanie.

Oportunitati de cariera inedite vor fi deschise in cadrul Angajatori de TOP Bucuresti. Odata cu dezvoltarea noilor tehnologii au aparut si oportunitati de cariera noi, care nu existau in trecut, iar o parte dintre companiile prezente la eveniment ofera astfel de joburi: Media&Application Engineer,  Android UX-UI designer, SEO Specialist, SEM Specialist, Inside Sales Specialist, Business Intelligence Analyst, CSI Coordinator, Data Warehouse Developer, eSourcing Analyst, Broadcast Services Engineer, IMS Integration Engineer, BI Consultant, IT Architect, IT Analyst.

Cele 4000 de pozitii deschise de companiile prezente la Angajatori de TOP sunt adresate atat persoanelor entry-level, middle si senior, in departamente precum: Dezvoltare Software, Vanzari, Achizitii, Customer Care, Technical Support IT, Financiar, Marketing, Inginerie, Service Desk, Infrastructura, Application Development, HR, Comercial, Administrativ.

Ce spun companiile?

Ca lider mondial in industria telecom, Ericsson a incercat dintotdeauna sa inoveze si sa identifice noi segmente de business. Acest lucru nu ar fi fost posibil fara angajati talentati si pasionati, iar forta de munca bine pregatita din domeniul IT din Romania a contribuit semnificativ la consolidarea si dezvoltarea Ericsson pe plan local si regional. In prezent, suntem peste 3000 de profesionisti in toata tara si cautam constant sa ne completam echipa cu specialisti motivati. Pentru editia de anul acesta a targului Angajatori de TOP avem pozitii deschise in departamente ca Engineering, Front/Back Office, Cloud sau Customer Operations Management si ne dorim sa gasim angajati dornici sa creasca profesional intr-un mediu de lucru dinamic, motivant si plin de satisfactii - Karabelas Christos, Country HR Manager, HRBP GSC Romania, Ericsson Telecommunications Romania.

Suntem in cautare de tinere talente si ne propunem ca pana in luna septembrie sa recrutam peste 100 de juniori auditori si consultanti – Andreea Mihnea, Director Resurse Umane, EY Romania.

Stefanini este un partener cu traditie al Angajatori de Top. Este cel mai important eveniment de acest gen care ne ofera posibilitatea de a ne intalni cu candidatii pentru care vom avea aproximativ 120 de posturi disponibile din zona suportului tehnic, specialisti pe infrastructura IT, dar si pozitii axate pe dezvoltare si testare software - Calcan Oana, Recruitment Coordinator, Stefanini Romania.

La inceput de 2015, Microchip are planuri ambitioase de dezvoltare a echipei locale si este in cautare de noi colegi. Numarul pozitiilor deschise in acest moment este de peste 25, iar profilurile cautate sunt diverse – peste 50% din aceste pozitii sunt deschise in departamentul de aplicatii si vizeaza candidati cu experienta. De asemenea, avem in proces de recrutare si pozitii de junior care sa se alature echipelor noastre de design analogic si digital, precum si aplicatii, dar continuam si programele de internship demarate anii trecuti - Delia Chiricescu, Director, Microchip Technology.

Cateva dintre companiile participante

Participarea la targul de cariera Angajatori de TOP Bucuresti le ofera vizitatorilor posibilitatea sa aplice la joburile deschise in aceasta perioada si sa discute cu reprezentanti ai companiilor prezente. Cativa dintre angajatorii prezenti pe 27-28 martie la Sala Palatului din Bucuresti sunt: Accenture, Adecco, ADP Group, Allianz Worldwide Partners, Amiq Consulting, ArcelorMittal, Atos IT, Avira, BCR, BearingPoint, Bitdefender, Blue Point, BRD - Groupe Société Générale, Cargill, Coca - Cola HBC Romania, Computer Generated Solutions Romania, DB Schenker, Dell, Deloitte Romania, Deutsche Bank Technology Centre, eMAG, Endava, Ericsson Telecommunications Romania, Euro Trade, EveryMatrix, EY Romania, Federal Mogul Motorparts, Genpact, Global Market Solutions, Gopet Romania, Hewlet-Packard, Huawei, Humangest Group, IBM, Intel, JTI Romania, Kaufland Romania, KFC, KMG International (Rompetrol), L'Oréal Romania, Luxoft Romania, McDonald`s România, Microchip Technology, Microsoft, Oracle, P&G, PayU, Piraeus Bank, Prisum, Raiffeisen Bank, Renault Romania, Schneider Electric, SNC Lavalin, Societe Generale European Business Services, Stefanini Romania, Synygy, Teamnet International, TELUS International Europe, Unicredit Business Integrated Solutions, Unilever, Vodafone Shared Services Romania, Wipro Business Process Services, WNS Romania, Xerox.

Lista completa a companiilor si detalii despre Angajatori de TOP Bucuresti sunt disponibile site-ul evenimentului.
 

Va recomandam si:

Discover InThePocket - New IT company to keep an eye on

ULTIMELE JOBURI