Primul pas in cariera e mai important decat crezi. Participa la Internship & Trainee Marathon Iasi 2015

In perioada 14 Martie - 2 Aprilie 2015 va avea loc, in Iasi, la Hotel Traian, un eveniment de recrutare adresat studentilor, absolventilor si tinerilor care au maxim 2 ani experienta. Internship & Trainee Marathon ofera tinerilor din Iasi posibilitatea sa se angajeze in aceasta primavara sau sa isi planifice debutul in cariera, printr-un maraton de evenimente dedicat mai multor industrii.



In urma unui studiu realizat de Hipo.ro in perioada decembrie 2014 – ianuarie 2015, pe un esantion de 261 de companii, a reiesit ca 41% dintre angajatori vor dezvolta programe dedicate juniorilor (studenti, absolventi, candidati cu experienta sub 3 ani), dintre care cele mai multe joburi entry-level vor fi in: IT/ Telecom, vanzari, client service, economie, financiar-bancar si inginerie.
 
Evenimentul Internship & Trainee Marathon va avea loc pe parcursul a 3 zile, fiecare fiind dedicata unei industrii, domenii pentru care se vor face cele mai multe recrutari in 2015 :
  • 14 Martie - IT & C Day 
  • 21 Martie - BPO & Finance Day 
  • 2 Aprilie - Engineering Day
Fiecare zi dedicata unei industrii, vine in intampinarea celor care isi doresc sa faca primul pas in cariera, printr-o serie de conferinte si workshopuri:
  • Conferinta Internship & Trainee – reprezentantii companiilor le vor prezenta participantilor informatii despre programele de practica si management trainee disponibile in 2015;
  • Networking Time – in cadrul caruia tinerii pot interactiona direct cu angajatorii, pot afla detalii cu privire la procesele de recrutare din cadrul companiilor si cum se pot pregati pentru un interviu;
  • Workshop-uri si seminarii  sustinute de catre companiile partenere ce vor oferi participantilor sansa sa isi dovedeasca abilitatile si motivatia de a debuta in cariera;


Pentru pozitiile deschise, angajatori cauta absolventi care detin cunostinte tehnice sau au profil economic, care sunt motivati pentru evolutie profesionala pe termen lung, detin cunostiinte de limbi straine si au rezultatele academice bune, s-au implicat in activitati extracurriculare, proiecte ale ONG-urilor sau proiecte internationale.

Un internship poate spori cunostintele si aptitudinile celor implicati pana la nivelul la care pot fi angajati definitiv.  Cautam tineri entuziasti in ceea ce priveste domeniul IT, foarte buni utilizatori ai macar unei limbi de circulatie europeana. Persoane dornice de a invata si de a-si aduce aportul la activitati si inafara cerintelor standard impuse de fiecare pozitie in parte.  – au declarat reprezentantii SCC Services Romania.

Printre companiile participante amintim: Appsbroker Consulting, Capgemini, Deloitte, eMAG, MiOS Romania, SCC Services Romania.

Pentru a participa la eveniment, trebuie sa iti rezervi un loc in sala. De aceea, te invitam sa afli mai multe detalii si sa te inscrii pe site-ul evenimentului.

 

Va recomandam si:

Discover InThePocket - New IT company to keep an eye on

ULTIMELE JOBURI