Yazaki Component Technology: Centrul de cercetare si dezvoltare isi propune, pentru urmatorii ani, sa isi dubleze numarul de angajati

Companie cu peste 1000 de angajati in centrele din Arad si Timisoara, Yazaki Component Technology vine la Angajatori de TOP Timisoara primavara aceasta cu joburi si programe de internship disponibile pentru candidatii pasionati de domeniul Auto. Afla totul despre planurile de recrutare ale Yazaki Component Technology din interviul pregatit de echipa Hipo.ro.

Cum ati descrie Yazaki Component Technology in cifre?

Yazaki, una dintre cele mai mari compani de familie din lume, a fost infiintata in 1929 de catre Sadami Yazaki, actulamente fiind condusa de fiii fondatorului, Yasuhiko si Shinji Yazaki. Printre cele peste 400 de locatii din 44 de tari, cu un numar de peste 250.000 de angajati, se afla si Yazaki Component Technology Arad si Timisoara, parte a diviziei europene de electronice si instrumente de bord. Suntem prezenti in Romania incepand cu anul 2003, odata cu inceperea lucrarilor la fabrica din Arad.

Urmatorul pas important in dezvoltarea companiei noastre a fost facut in 2009, odata cu infiintarea centrului de cercetare si dezvoltare din Timisoara. In momentul de fata, numarul angajatilor trece de 1000 si planurile noastre nu se opresc aici. Centrul de cercetare si dezvoltare isi propune, pentru urmatorii ani, sa isi dubleze numarul de angajati. Angajam in toate domeniile specifice industriei de automotive si oferim anual studentilor oportunitatea de a ni se alatura inca din timpul studiilor. Din 2011 derulam programe de internship special gandite pentru tinerii care sunt la inceput de cariera. Ca urmare a acestora, 27 de studenti si-au gasit un loc de munca stabil si provocator in cadrul centrului de cercetare si dezvoltare din Timisoara.

Care sunt ariile in care activeaza Yazaki Component Technology in Romania si cele mai frecvente pozitii pentru care recrutati pentru fiecare arie (juniori, seniori, manageri)?

Domeniul de activitate al companiei noastre consta proiectarea si productia de echipamente electrice si electronice pentru autovehicule rutiere. Specializarile cele mai frecvente in planul nostru de recrutare sunt cele din domeniul software, electronica si mecanica.

Care sunt aspectele care definesc cultura organizationala Yazaki Component Technology si cum influenteaza acestea profilul cautat in procesul de selectie?

In Yazaki pretuim increderea, respectul si dorinta de imbunatatire continua. Suntem pasionati de ceea ce facem, ne implicam in proiecte care ne ofera posibilitatea de dezvoltare profesionala si personala. Crestem incet alaturi de cei mai buni si ii ajutam pe cei care sunt la inceput de cariera sa creasca alaturi de noi.

Ce planuri de recrutare are Yazaki Component Technology in aceasta primavara/ in acest an pentru profesionisti si juniori (nr. de pozitii, departamente, profile)?

In urmatorii ani ne dorim sa avem o crestere continua in ceea ce priveste numarul de angajati, astfel, pozitiile deschise cuprind toate nivelele de experienta de la entry-level la senior level si management. Numarul si dispersia acestora variaza atat in functie de proiectele la care se lucreaza precum si de etapele procesului de selectie in care ne aflam. Recrutam specialisti in toate domeniile ingineresti specifice industriei automotive, cu profile diferite in functie de locatie.

Care sunt pozitiile pentru care veti recruta la Angajatori de TOP si care sunt pasii dupa eveniment?

Timisoara: Software Engineer, Software Test Engineer, Hardware Engineer, Product Engineering&Validation Engineer, Quality Engineer, Requirements Engineer, Functional Safety Engineer, Mechanical Engineer, Intersnhip programs for students.
Arad: Assembly Process Engineer, Molding Process Engineer, Soldering Process Engineer, SMT Process Engineer, Quality SMT Process Engineer, Quality Test Engineer, 3D Measurments Technician.

Pasii care vor precede evenimentul Angajatori de Top vor consta in : analiza candidaturilor in functie de specificatiile si cerintele pozitiilor deschise si introducerea in procesul de selectie a acelor candidati care vor intruni criteriile de selectie.

In ce consta procesul de selectie la Yazaki Component Technology si cum s-ar putea pregati un candidat?

Procesul nostru de recrutare este unul clasic, incepe odata cu postarea pozitiilor vacante, se continua cu selctarea cv-urilor conform cu cerintele posturilor si se incheie cu ofertarea candidatilor alesi in urma  participarii la cel putin doua etape de interviuri. In functie de cerintele pozitiilor deschise, candidatii pot trece printr-o serie de teste specifice: tehnice, de competente sau de personalitate. In etapele de interviuri sunt implicati atat reprezentanti din echipa de management al departamentului pentru care are loc recrutarea, cat si reprezentanti din departamentul de resurselor umane.

Care sunt top 3 motive pentru care un junior sau un senior ar trebui sa aplice la Yazaki Component Technology? 

  • Doresti sa ai posibilitatea sa te dezvolti personal si profesional? 
  • Doresti ti se ofere oportunitatea de a lucra alaturi de o echipa de profesionisti utilizand tehnologii de munca moderne si de inalta clasa ? 
  • Doresti sa activezi intr-un mediu de lucru placut  si relaxant? 
Te asteptam in echipa noastra!

Echipa Yazaki Component Technology

Va recomandam si:

Participa la Academia de Cariera @ Angajatori de TOP Timisoara

ULTIMELE JOBURI