PHILIPS: Viitorii nostri colegi sunt profesionistii care se vor alatura misiunii noastre de a imbunatati viata a peste 3 miliarde de oameni pana in 2025


Cum ati descrie PHILIPS in cifre?

PHILIPS inseamna peste 120 de ani de traditie in inovatii menite sa imbunatateasca viata oamenilor in domenii precum ingrijirea sanatatii, stil de viata si iluminat.

“Innovation and you” nu este doar un slogan, PHILIPS ocupand nr.3 la nivel global cu 1839 aplicatii pentru patentare in 2014. Cu 23.3 miliarde € vanzari si cu un brand in valoare de 9.8 miliarde $, in 2013, PHILIPS inseamna peste 115.000 de profesionisti angajati in peste 100 de tari.
 
Fabrica locata in ORASTIE se afla in topul unitatilor de productie PHILIPS din Europa si una dintre cele doua astfel de unitati dedicate productiei de masini automatizate de cafea. Cu peste 17 ani de traditie, fabrica a devenit parte a grupului PHILIPS in anul 2009 , avand in momentul de fata peste 800 de profesionisti care impartasesc pasiunea pentru inovatie si calitate, desfasurandu-si  activitatea in Productie, Calitate, Inginerie Industriala, Logistica cat si  Financiar, Resurse Umane si IT. In anul 2013 PHILIPS Orastie a avut o cifra de afaceri de 101 milioane €, cu peste 40% crestere fata de 2012.

Care sunt ariile in care activeaza PHILIPS in Romania si cele mai frecvente pozitii pentru care recrutati pentru fiecare arie (juniori, seniori, manageri)?

PHILIPS Romania inseamna atat Commercial Office, cu sediul central la Bucuresti, cat si Fabrica PHILIPS de la Orastie. PHILIPS Romania functioneaza ca si HUB pentru toate tarile din Sud-Estul Europei.  
 
Incepand cu 2013 ne aflam in expansiune atat in aria comerciala cat si in productie, deschizand noi posturi pentru toate nivelurile de experienta, de la trainees pana la management regional. Principalele arii de expertiza in care activam sunt Stil de Viata (Consumer Lifestyle),  Ingrijirea Sanatatii (Healthcare), si Iluminat (Lighting).
 
In timp ce pentru Commercial Office focusul angajarilor este in Marketing si Sales, in cazul productiei ne axam in special pe Inginerie, Calitate si Logistica.

Daca esti profesionist si ai experienta in domeniile de mai sus, cat si in Productie, Financiar, Resurse Umane sau IT atunci vino la Angajatori de TOP Timisoara si afla totul despre planurile de recrutare ale PHILIPS.

Care sunt aspectele care definesc cultura organizationala PHILIPS si cum influenteaza acestea profilul cautat in procesul de selectie?

Viitorii nostri colegi sunt profesionisti care se vor alatura misiunii noastre de a imbunatati viata a peste 3 miliarde de oameni pana in 2025 prin inovatii semnificative.  Drept urmare PHILIPS va reprezenta cel mai bun loc de munca pentru cei care impartasesc pasiunea noastra si alaturi de care putem sa avem impactul dorit asupra calitatii vietii oamenilor.

In procesul de selectie, indiferent de specificul sau nivelul pozitiei, se va tine intotdeauna cont de valorile care stau la baza culturii noastre organizationale: dorinta de a castiga, asumarea responsabilitatii si lucrul in echipa pentru a excela.

In ce consta procesul de selectie la PHILIPS si cum s-ar putea pregati un candidat?

Procesul de selectie, desi diferit in functie de pozitie sau departament, cuprinde in general mai multe etape, incepand de la preselectia aplicatiilor conform crieriilor specifice postului si valorilor companiei, interviuri telefonice / Skype cu specialistii in recrutare si interviuri fata in fata cu managerii nostri.

In cazuri specifice, sunt organizate Centre de Evaluare si se pot aplica teste online / offline in functie de profilul cautat.

 

Care sunt top 3 motive pentru care un junior sau un senior ar trebui sa aplice la PHILIPS?

Daca ar fi sa alegem doar 3 motive, acestea pot fi:
  1. Dezvoltarea profesionala si personala continua pe baza modelului 70/20/10 (70% invatarea la locul de munca, 20% coaching si 10% training);
  2. Expunerea la un mediu organizational cu o mare diversitate de culturi si aptitudini, cu un focus dovedit pe mobilitate internationala;
  3. Alaturarea unei echipe dedicate misiunii de a avea un impact semnificativ in imbunatatirea sanatatii si calitatii vietii oamenilor din intreaga lume.
Pentru mai multe informatii despre PHILIPS Romania si lista completa a joburilor disponibile in cadrul PHILIPS Orastie, intra aici.

Echipa PHILIPS Romania
 

Va recomandam si:

Participa la Academia de Cariera @ Angajatori de TOP Timisoara

ULTIMELE JOBURI