EY Romania: Ne propunem ca pana in luna septembrie sa recrutam peste 100 de juniori auditori si consultanti

Afla totul despre planurile de recrutare ale EY Romania, despre profiul candidatilor pe care ii cauta si despre cultura lor organizationala. Echipa Hipo.ro a pregatit pentru tine un interviu cu EY Talent Team care iti ofera toate informatiile de care ai nevoie pentru a deveni un candidat competitiv pentru una dintre cele mai mari companii de contultanta financiara si audit din lume.

Cum ati descrie EY in cifre?

La EY totul este despre cifre, sa ne uitam putin la ce am facut in 2014: am angajat peste 60.000 persoane, am investit peste 1.2b USD in tehnologie si peste 400m USD in imbunatatirea serviciilor de audit. Avem o istorie de peste 150 de ani la nivel global si suntem recunoscuti ca fiind in topul celor mai iubiti angajatori. In Romania, suntem prezenti de 23 de ani, avand peste 500 angajati si 4 birouri. Suntem foarte concentrati sa implementam strategia noastra de crestere pana in 2020, asa ca pregatiti-va sa continuati sa numarati!

Care sunt ariile in care activeaza EY in Romania si cele mai frecvente pozitii pentru care recrutati pentru fiecare arie (juniori, seniori, manageri)?

Pentru ca vrem sa crestem constant, recrutam in fiecare an juniori, seniori si manageri pentru toate departamentele companiei. Anul trecut, doar pe pozitiile de junior, am recrutat peste 100 de pozitii plus peste 30 de interni. Nu vrem sa ne oprim aici, ci vrem sa oferim tuturor talentelor din Romania sansa sa performeze ca adevarate staruri.

Care sunt aspectele care definesc cultura organizationala EY si cum influenteaza acestea profilul cautat in procesul de selectie?

Cultura EY Romania este impregnata de spiritul de echipa. Lucram impreuna permanent. Munca in echipa nu se rezuma la colegii din proximitate, lucram in echipe mixte de pe toate continentele, prin urmare ne dorim ca toti angajatii nostri sa fie deschisi la idei noi si gata sa gandeasca in afara cutiei. Ne place sa spunem, in limba pe care o vorbim toti, ca avem un „global mindset”. Pe langa toate acestea, adaugam si multa munca si cursuri de toate felurile ca se ne asiguram ca in fiecare zi devenim mai buni si ca putem construi o lume mai buna. Vrem ca experienta EY sa dureze o viata, de aceea investim foarte mult in noii angajati si suntem printre putinii angajatori care nu tind sa recupereze investitiile in educatia angajatilor, care pot ajunge la peste 12.000 euro in 5 ani pentru fiecare absolvent care lucreaza in Audit, de exemplu.

Ce planuri de recrutare are EY in aceasta primavara pentru profesionisti si juniori (nr. de pozitii, departamente, profile)?

Suntem in cautare de tinere talente si ne propunem ca pana in luna septembrie sa recrutam peste 100 de juniori auditori si consultanti.

Care este calendarul pentru graduate recruitment?

Va asteptam la toate evenimentele noastre pentru a afla totul despre cum puteti face parte din echipa noastra, inclusiv momentele cheie ale procesului de recrutare.

Ce evenimente / competitii / cursuri veti organiza pentru juniori in aceasta primavara?

Tinem legatura cu studentii prin intermediul mai multor evenimente la care vom participa. Ne propunem sa variem activitatile dedicate studentilor astfel incat sa ii incurajam sa se implice si sa invete multe lucruri de la noi.  Vizitati-ne pagina de Facebook pentru noutatile din zona de interactiune cu voi. In plus, vom avea o echipa de ambasadori in fiecare facultate relevanta pentru noi, ii veti identifica usor printre voi si ii puteti contacta pentru orice detalii despre programul nostru.

In ce consta procesul de selectie la EY si cum s-ar putea pregati un candidat?

Procesul de recrutare difera putin de la un departament la altul, insa toti candidatii vor trece printr-un interviu video, o testare de abilitati cognitive, o competitie in care ii incurajam pe candidati sa ne demonstreze ca merita sa lucreze la EY si o validare finala printr-un interviu si un joc de roluri. Partea de competitie este o noutate in procesul nostru de recrutare. Va putem spune ca o vom denumi EY Mega Days. Vreti sa aflati mai multe? Va asteptam la evenimentele Finance Boot Camp si Angajatori de TOP. Urmariti-ne pe pagina de facebook.

Care sunt top 3 motive pentru care un junior sau un senior ar trebui sa aplice la EY?

Daca raspunzi cu da la urmatoarele intrebari, inseamna ca ai motive sa aplici la EY:
  • Vrei o cariera de succes?
  • Vrei sa inveti intr-un an cat altii in 10?
  • Esti dispus sa calatoresti si sa muncesti alaturi de clienti internationali si nationali de renume?
Nu mai sta! Aplica acum.

EY Talent Team

 

Va recomandam si:

Ghidul carierei in Audit si Taxe

ULTIMELE JOBURI