Blue Point: Cautam oameni care sunt dornici sa invete, sa creasca profesional si sa se implice in proiecte interesante

Daca esti pregatit sa infrunti provocarile unei cariere in domeniul Servicii&BPO, afla toate detaliile despre procesul de recrutare al Blue Point din interviul realizat de echipa Hipo.ro. Intalneste reprezentantii companiei la Angajatori de TOP primavara aceasta!

Cum ati descrie Blue Point in cifre? 

Blue Point inseamna 8 ani de experienta pe piata de call-center, peste 200 de oameni care iubesc ceea ce fac, numerosi clienti de renume, o echipa entuziasta si pasionata de rezultate, 16.000.000 de consumatori cu care am interactionat si pe care i-am ajutat pana acum, fie prin vanzarea produselor care li se potriveau, fie prin solutionarea problemelor cu care ne-au contactat. Si, nu in ultimul rand, zambim in medie de 100 de ori pe zi. Pe scurt, asa arata Blue Point in cifre.

 

Care sunt ariile in care activeaza Blue Point in Romania si cele mai frecvente pozitii pentru care recrutati pentru fiecare arie (juniori, seniori, manageri)? 

Blue Point are atat proiecte de outbound, cat si de inbound si back-office. Cele mai frecvente pozitii pentru care recrutam sunt cele de agent call-center. Cautam oameni determinati si implicati.
 

Care sunt atributele care definesc cultura organizationala din Blue Point?

La Blue Point:
  • Fiecare are o voce. Credem ca este important sa ascultam si sa intelegem. Stim ca ideile bune si feedback-ul constructiv nu tin de ierarhie.
  • Spiritul de echipa este esential. Stim ca succesul unui proiect este dat de munca in echipa, pe care o punem in practica zi de zi.
  • Ne plac lucrurile facute cu profesionalism. Stim ca o buna parte din aprecierea oamenilor cu care interactionam prin telefon este datorata faptului ca tratam fiecare apel si proiect cu profesionalism si integritate.
  • Suntem prieteni. Pe langa relatiile de munca, se leaga prietenii frumoase, iar asta nu face decat sa intretina voia buna si starea de bine de la birou.

Ce planuri de recrutare are Blue Point in aceasta primavara pentru profesionisti si juniori (nr. de pozitii, departamente, profile)? 

Ne dorim sa recrutam agenti de call-center atat pentru proiecte inbound, cat si pentru outbound. Cautam oameni care sunt dornici sa invete, sa creasca profesional si sa se implice in proiecte interesante.

In ce consta procesul de selectie la Blue Point si cum s-ar putea pregati un candidat?

Procesul de selectie consta in doua etape: o selectie in functie de CV si o etapa de interviu. Apreciem candidatii care sunt punctuali, care se documenteaza despre companie inainte de interviu, care arata determinare si implicare.

Care sunt cateva motive pentru care un junior sau un senior ar trebui sa aplice la Blue Point?

In primul rand, este un mediu in care, mai ales daca esti la inceput de cariera, ai posibilitatea de a creste foarte mult din punct de vedere profesional. Faptul ca, zi de zi, intri in contact cu oameni diferiti, cu personalitati si solicitari diferite, este o adevarata scoala despre cum sa interactionezi cu cei din jur, cum sa fii convingator, cum sa rezolvi diferite probleme, cum sa pui cap la cap informatii etc.
 
Un motiv la fel de important pentru care oamenii aleg sa fie alaturi de noi este filosofia de business. Stiu ca lucreaza intr-o companie care se afla in crestere, iar ei sunt parte din aceasta evolutie. Fiecare lucru pe care il fac are un impact asupra intregului ecosistem.
 
Nu in ultimul rand, ne place sa credem ca este un mediu de lucru placut. Desfasuram in fiecare an activitati interne prin care ne dorim sa conectam si mai mult echipele, sa ne dezvoltam personal sau doar sa ne relaxam. Traininguri, workshop-uri, petreceri de Craciun, teambuilding-uri, aniversarea zilei Blue Point, a Halloween-ului sau a primaverii sunt doar cateva din aceste activitati. Se intampla, de exemplu, sa avem zile cu inghetata, cu vata pe bat sau cu masaj la birou.

Asadar, daca esti interesat de un job la noi in echipa, asteptam CV-ul tau aici . Iar daca vrei sa ne cunosti mai bine, te asteptam pe pagina noastra de Facebook.


Echipa Blue Point
 

Va recomandam si:

Participa la Academia de Cariera @ Angajatori de TOP Timisoara