SAP cauta consultanti si programatori in 2015

SAP Romania recruteaza in prezent programatori si consultanti in Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara, potrivit anunturilor de pe principalele site-uri de recrutare. Parte a dezvoltatorului german de solutii software si de business, compania ofera in Capitala oportunitati de cariera in diferite departamente.

Printre job-urile SAP Romania din Bucuresti se numara consultant pe solutiile software de tip CRM (Customer Relationship Management), data scientist, dezvoltator software si consultanti.

Pentru toate cele trei locatii - Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara - compania germana angajeaza de asemenea consultanti pentru sistemul de programare ABAP si cauta si persoane pentru pozitiile de logistics consultant si IS-utilities consultant.

In prezent, SAP Romania are un numar de 400 angajati in Romania, dorind ca pana in anul 2016 sa ajunga la 600 de angajati in centrele din toate cele trei orase mentionate. In departamentul de data science din Bucuresti, al treilea centru din lume unde compania isi dezvolta produsele cu proprietate intelectuala, lucreaza deja 11 specialisti. Pana la finalul anului 2015, SAP planuieste sa mareasca numarul candidatilor profesionisti pana la 25 - conform Ziarului Financiar.
 

Vrei sa afli in ce alte domenii se mai fac angajari in 2015, cum vor evolua salariile in urmatoare 12 luni si daca sunt companiile dispuse sa investeasca in pregatirea angajatilor

Descarca GRATUIT Raportul Hipo “Piata fortei de munca 2015”.

 

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI