Stefanini Romania angajeaza peste 200 de persoane in 2015

Stefanini Romania, furnizorul local de servicii de suport IT al grupului brazilian cu acelasi nume, are in plan cresterea numarului de angajati cu 20% pana la finalul anului viitor. In prezent, compania are 1.100 de salariati in cele doua centre de servicii din Romania, in Bucuresti si Sibiu, astfel ca in 2015 planul de recrutare vizeaza o majorare a efectivului de personal cu mai mult de 200 de persoane.

Cea mai mare parte a angajarilor planificate de Stefanini pentru anul viitor vizeaza centrul de servicii din Bucuresti. Romania ramane o tara in care noi inca vrem sa crestem si unde vrem sa investim in oameni, astfel ca pentru primele trei luni ale anului viitor estimam o crestere a numarului de angajati cu 10%. Mai mult, pana la finalul lui 2015 speram sa avem o crestere a efectivului de personal de 20%, dar asta depinde si de proiecte si de fluctuatia de personal care trebuie acoperita, a explicat Daniela Varcellino pentru Ziarul Financiar. Ea ocupa pozitia de Recruitment Manager pentru EMEA in cadrul companiei si, de mai bine de un an, este responsabila si de activitatea de resurse umane din Polonia.

Printre aptitudinile necesare pentru ocuparea unui post in cadrul companiei Stefanini Romania, se numara:

  • Cunoasterea unor limbi straine de circulatie internationala;
  • Abilitati de utilizare a pachetului MS Office;
  • Competente analitice, orientare catre solutionarea problemelor;
  • Spirit de echipa, organizare, orientare catre detalii;
  • Motivare, gestionare a situatiilor neprevazute si capacitate de prioritizare.

De asemenea, Henk Van Ursel, directorul de resurse umane al furnizorului brazilian de servicii IT Stefanini pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa e de parere ca Romania este o piata competitiva in ceea ce priveste costurile cu forta de munca pentru companiile multinationale de IT. Romania nu are concurenta atunci cand vine vorba de limbile straine pe care le cunosc candidatii. De aceea este foarte important ca sistemul de invatamant din Romania sa continue sa furnizeze un nivel ridicat de educatie in ceea ce priveste limbile straine, atat la nivel de invatamant liceal, cat si universitar, a declarat acesta pentru Ziarul Financiar.

Vezi in ce alte domenii se vor mai face angajari in 2015 si care sunt companiile care recruteaza la nivel national!

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI