Un Colind Pentru Un Zambet! Un Dar Pentru Un Suflet!

Anul acesta, TEACHING picteaza bucuria pe chipul copiilor din localitatea Victoria, judetul Iasi! Balul caritabil „Un Colind Pentru Un Zambet!” ce se afla la cea de a  IX-a editie isi propune sprijinirea unui număr de 25 de copii ce provin din familii cu o situatie financira precara insa, cu rezultate deosebite la invatatura.

Se spune ca poarta catre suflet sunt ochii, iar în ochii acestor copiii ne dorim sa straluceasca stelute de lumina angelica. Craciunul este un loc de poveste prin care visele devin realitate si de aceea, organizam un bal de caritate in data de 11.12.2014, locatia Fever cu incepere la ora 20.30. Participarea la bal se va face prin achizitionarea biletului de participare, pretul acestuia este de 5 RON. Banii proveniti din sponsorizări şi din vanzarea biletelor vor fi folosi in scop caritabil.

Invitam publicul larg sa ia parte la acest bal caritabil deoarece, seara este plina de surprize din program vor face parte urmatoarele momente: concurs de baut bere, dans, momente muzicale cu invitati surpriza, karaoke.

Haideti sa crosetăm in prag de sarbatori o haina a sperantei, a iubirii si a bucuriei!

Largeste-ti inima, ajuta un copil! Te asteptam!

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania