Ghidul Angajatorilor Domeniul Tehnic 2014 - 2015

Ghidul Angajatorilor Domeniul Tehnic 2014 – 2015

Descarca Ghidul Angajatorilor Domeniul Tehnic 2014 - 2015 si afla informatii despre:

 

Romania It Talent Map

Articolul prezinta un overview asupra industriei IT&C din Romania, care sunt limbajele de programare cele mai des folosite, asteptarile salariale pe care programatorii le au in functie de experienta si care sunt beneficiile oferite de companiile angajatoare. Toate aceste informatii au fost preluate din studiul companiei Brainspotting “Romania IT Talent Map”.  

Cum sa te pregatesti pentru interactiunea cu angajatorii?

Orice tanar aflat la inceput de drum are nevoie de putin ajutor cand interactioneaza pentru prima data cu un angajator. Din randurile acestui articol vei afla care sunt recomandarile noastre pentru interactiunea cu potentiali recrutori, cum te poti face remarcat si cum sa iti maresti sansele de reusita in obtinerea jobului dorit.

Inginer? Te-ai gandit la o cariera in productie?

Acest articol isi propune sa iti prezinte un overview asupra ceea ce face un inginer in productie si care sunt cele mai cautate abilitati de catre anajatori. Fii pregatit si afla cum te poti pregati pentru o cariera de succes si care sunt programele oferite juniorilor de catre companii de top.

Cariera ta in industria auto!

Afla care sunt cele mai importante aspecte ale industriei auto din Romania si care sunt cele mai de succes companii din acest domeniu.  In plus, vei avea acces la o serie de joburi entry-level si programe de internship oferite la momentul actual.

Tu ce canale folosesti cand iti cauti un job?

Gasirea unui loc de munca poate reprezenta un job in sine pentru multe persoane. Prin acest articol, iti prezentam cele mai des folosite canale de recrutare, utile celor care se afla in cautarea unui job.

Cum arata cariera ta ca junior software developer?

Pentru ca ne dorim ca toti tinerii interesati de software development sa fie pregatiti pentru o cariera de succes, am realizat acest articol. Astfel, vei afla despre cele mai populare limbaje de programare, ce urmaresc recrutorii la angajarea unui junior software developer si care sunt oportunitatile de cariera la care poti aplica.

Ce salarii poti primi ca student sau proaspat absolvent?

Afla din acest articol care au fost salariile primite la primul job de catre absolventii promotiilor anterioare si care sunt cele mai profitabile industrii. De asemenea, vei descoperi care a fost timpul scurs de la absolvirea facultatii pana la angajare si ce cunostinte si abilitati au contat cel mai mult.

Cativa dintre angajatorii pe care ii poti intalni in paginile publicatiei sunt: Ubisoft, Luxoft, BRD – Groupe Société Générale, eMAG, Deutsche Bank Technology Center, Xerox, Oracle, Unicredit Business Integrated Solutions, British American Tobacco, Temenos, ISDC, Coca-Cola HBC Romania, Emerson, Zoppas Industries Romania, Wipro Technologies, DB Schenker, Netop, Renault Romania, Takata Romania, Cameron Romania, Arcelor Mittal, Continental, Groupama Asigurari, Accenture, Microsoft, Microchip Technology, Visma Software, Société Générale European Business Services, AIESEC, JTI.

 

Descarca Ghidul Angajatorilor -
Domeniul Tehnic 2014 – 2015

 

Va recomandam si:

Career Guide 2021

ULTIMELE JOBURI