Reinventează-ți cariera la workshopul Business Model You - noiembrie 2014

Pe 19 Noiembrie, Impact Hub Bucharest si Business Models Inc organizeaza la Bucuresti, a 3-a editie a workshopului Business Model You. Acest workshop de o zi este bazat pe cartea "Business Model You" scrisa de Tim Clark. Tim a adaptat "Business Model Canvas" într-o maniera în care poate fi utilizat si de catre indivizi pentru a-ti structura într-o singura pagina, viziunea despre cariera proprie bazându-se pe interesele lor, punctele lor forte si personalitate.

Metodele folosite te vor ajuta sa ajustezi viziunea carierei si dezvoltarii tale profesionale într-un mediu si o piata a muncii aflate în continua schimbare. Vei descoperi idei noi prin care cunostintele si abilitatile tale pot conduce la o valoare adaugata mai mare atât pentru tine cât si pentru organizatia din care faci parte, fie ea start-up, ONG sau companie multinationala.

Cui se adreseaza:

  • celor care cauta sa ofere o noua perspectiva carierei lor;
  • celor pentru care dezvoltarea profesionala si lucrurile care îi pasioneaza sunt doua concepte aliniate;
  • celor care se întreaba daca viitorul lor este de angajat, antreprenor sau freelancer.

Ce vei învata la acest workshop:

  • cum poti sa te privesti ca individ din perspectiva unei afaceri de succes si ce instrumente poti folosi pentru asta;
  • sa îti definesti viziunea profesionala;
  • sa îti clarifici care este valoarea adaugata pe care tu o aduci acum si sa identifici noi oportunitati;
  • cum sa identifici partneri si oameni cheie care sa te ajute în planurile tale;
  • cum sa generezi mai multe optiuni de cariera într-o singura zi

Cei doi facilitatori, Alexandra Pode si Vlad Craioveanu sunt parteneri pentru CEE ai Business Models Inc si co-fondatori Impact Hub Bucharest. Experientele lor sunt variate, de la training si facilitare la business development.

Detalii complete de workshop si înregistrare sunt disponibile pe pagina evenimentului.

Despre Impact Hub Bucharest

Impact Hub Bucharest este un spatiu de colaborare conceput pentru inovatorii care accepta provocarile economice, sociale si ecologice ale zilelor noastre si încearca sa le rezolve prin proiecte si modele de afaceri cu impact social pozitiv. Impact Hub Bucharest ofera variante diverse de abonamente, adaptate nevoilor fiecarei categorii de profesionisti si organizeaza si un program variat de evenimente de networking, învatare, incubare si dezvoltare, atât pentru membrii sai, cât si pentru alti profesionisti din domenii conexe cu inovatia sociala (CSR, HR, comunicare sociala etc.).

Despre Business Model Inc.

Business Models Inc. CEE este un butic de inovare parte din reteaua internationala alaturi de tarile Nordice, Statele Unite, Marea Britanie, Australia, Noua Zeelanda si China. Prin consultanta si training, tehnici de design, co-creere si facilitarea conversatiilor strategice, Business Models Inc genereaza idei noi si rezultate concrete pentru a accelera o crestere sustenabila si succesul viitor al organizatiilor. Metodologia este bazata pe bestseller-ul Business Model Generation scris de Alex Osterwalder si Yves Pigneur si produs de Patrick van der Pijl.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI