GALERIE FOTO - Vezi cum a fost in prima zi de eveniment la Angajatori de Top Bucuresti - 17 octombrie 2014

Prima zi la Angajatori de TOP in imagini

La prima zi a targului de cariera Angajatori de TOP au participat 6000 de candidati, iar pana la sfarsitul zilei au fost downloadate 7000 de CV BarCode. CV-urile BarCode le permit vizitatorilor sa aplice la pozitiile de interes, o modalitate de aplicare ce se bucura de aprecierea companiilor.

Multi dintre cei care au fost prezenti astazi au spus ca vor reveni si maine pentru a discuta cu reprezentantii companiilor.

Am ajuns spre sfarsitul programului si nu am reusit sa aplic la toate companiile care ma intereseaza. Ma voi intoarce si maine si voi recomanda evenimentul si altor prieteni, sunt companii importante si chiar merita sa fii prezentAndrei

In urma unui chestionar aplicat vizitatorilor in prima zi a evenimentului multi dintre ei au fost in cautarea unui job in marketing, vanzari, financiar, it software si hardware, HR, customer care, turism si programe de management traine.

Ma intereaza un job pe zona de marketing sau customer care. Pentru acestea consider ca ma pricep cel mai bine si in zona asta mi-ar place sa lucrez.Carmen

Vezi in imagini cum a fost prima zi de eveniment la targul de cariera Angajatori de Top Bucuresti – aflat la cea de-a 17-a editie. Ti-am pregatit o galerie foto care surprinde atmosfera de la Sala Palatului!

 

 

Nu rata ultima sansa de angajare

Vino maine – 18 octombrie – la Sala Palatului si profita de ultima sansa de a-ti gasi job-ul visat toamna aceasta. Nu uita sa iti descarci CV-ul BarCODE de pe Hipo.ro si aplica la stand-urile companiilor participante, discuta cu membrii echipelor de recrutare si participa la conferintele si seminariile organizate de acestia.

CV-urile BarCode le permit vizitatorilor sa aplice la pozitiile de interes, o modalitate de aplicare ce se bucura de aprecierea companiilor. Printr-o singura scanare a CV-ului datele candidatului ajung in baza de date a companiei, oferindu-le astfel sansa sa fie contactati pentru pozitiile deschise de angajatori in aceasta perioada sau in viitor.

Maine ne asteptam la un flux mai mare de candidati cu experienta inclusiv din industria IT&C. Pentru acestia organizam editia aceasta in premiera o serie de conferinte tehnice „Tech Talks”.

Unul dintre domeniile in crestere fata de editiile anterioare – ca numar de oportunitati si angajatori este ingineria. Printre companiile care recruteaza ingineri la Angajatori de TOP sunt: Federal-Mogul Motorparts, Cameron Romania, OMV Petrom, Renault Romania, Good Year, TIAB, Artic, National Instruments.

Alaturi de inginerie a crescut mult numarul companiilor multionationale care au centre de servicii in Bucuresti din care deservesc sucursalele lor din toata lumea (shared services centers). Acestea recruteaza pentru o varietate mare de roluri in IT&C, Telecomunicatii, Contabilitate, Finante, HR, Achizitii si Customer Support. Cateva dintre aceste companii sunt: Vodafone Shared Services Romania, British American Shared Services Europe, HP, Oracle, Cameron, DELL International Services, Societe Generale European Business Services.

Alaturi de agestea in topul celor mai mari angajatori sunt industriile IT&C si outsourcing, urmate de domeniul bancar, retail si consultanta.

Va recomandam si:

Participa la Academia de Cariera @ Angajatori de TOP Timisoara