Au inceput inscrierile la Career Innvation Week 2014

Career Innovation Week revine in luna noiembrie cu cea de-a IV-a editie.  Evenimentul defineste noi trenduri in materie de inovatie in cariera si cuprinde o serie de conferinte, studii de caz si workshop-uri in domeniile Finance & Banking, Sales & Marketing, Research & Engineering, IT & Telecom. Alaturi de editia din Bucuresti (13 si 15 noiembrie) si Ploiesti (19 noiembrie), evenimentul Career Innovation Week se extinde, iar anul acesta va ajunge si in Brasov (4 noiembrie). Participarea este gratuita in baza preinscrierii pe site-ul evenimentului pana pe 30 octombrie 2014.

Toate cele 3 editii Career Innovation Week din aceasta toamna vor avea loc in luna noiembrie.  In aceasta perioada, planurile de recrutare ale companiilor sunt in crestere, iar angajatorii sunt in cautarea de tineri cu potential care sa le completeze echipele, fie prin pozitii full-time, fie prin programe de internship, trainee sau stagii de practica.

Evenimentul va debuta in acest an la Brasov, cu o zi dedicata pasionatilor de IT&C. 150 de tineri cu potential sunt asteptati sa participe la Technology Day, o zi in care vor fi abordate teme de software development si trenduri din inginerie. Career Innovation Week va continua cu 2 zile intense in Bucuresti dedicate zonei de finance & marketing si trendurilor din industria IT&C ( mobile, web si cloud). Evenimentul se va incheia la Ploiesti cu o zi dedicata ingineriei, unde vor fi abordate teme actuale din acest domeniu. 

Zeci de oportunitati de cariera la Career Innovation Week

Pe parcursul celor 4 zile participantii vor avea sansa sa aplice la oportunitati de cariera si sa interactioneze cu partenerii evenimentului, experti in industrie si specialisti in aria lor de activitate. In plus, in cadrul evenimentului va exista o zona de interviuri pentru oportunitatile oferite de partenerii Career Innovation Week. Astfel, cei interesati pot aplica pentru o intalnire de 15 minute cu un reprezentant din compania in care doreste sa se angajeze.  

Printre companiile prezente in cadrul editiei din acest an, amintim: IBM, British American Tobacco, BRD - Groupe Société Générale, EY, L’Oréal Romania, Libra Internet Bank, Federal-Mogul Motorparts si Continental.

Career Innovation Week se adreseaza celor care vor sa descopere noi oportunitati de cariera potrivite pentru domeniul lor de interes. La fel ca la editiile anterioare proiectul este adresat tinerilor cu experienta internationala, rezultate academice exceptionale cei care au facut parte dintr-un ONG, au urmat un program de internship, management trainee sau stagii de practica. Participarea la Career Innovation Week este gratuita in baza preinscrierii pe site-ul www.hipo.ro. Daca vrei sa stii care sunt oportunitatile si cum poate evolua cariera ta in functie de schimbarile din business & technology, te invitam sa aplici pana pe 30 octombrie si poti fi unul dintre cei 600 de tineri selectati pentru zilele evenimentului  – Andreea Balaci, Project Manager, Career Innovation Week.

Mai multe detalii despre eveniment, oportunitatile de cariera si companii participante, pot fi accesate pe site-ul evenimentului.

Va recomandam si:

Discover InThePocket - New IT company to keep an eye on

ULTIMELE JOBURI