Targul de cariera Angajatori de Top revine in octombrie 2014 cu trei editii in Bucuresti, Iasi si Timisoara

Angajatori de TOP reprezinta cel mai mare targ de cariera pentru tineri profesionisti si reuneste la fiecare editie peste 160 de companii in Bucuresti, Iasi si Timisoara.

In aceasta toamna, evenimentul Angajatori de TOP te aduce din nou fata in fata cu cele mai mari companii de pe piata muncii si iti ofera sansa de a interactiona cu reprezentantii lor. Participarea la workshop-urile si seminariile sustinute de catre specialistii in resurse umane prezenti la acest eveniment iti va oferi nu doar posibilitatea de a afla ultimele noutati din diversele domenii si medii de lucru, ci chiar job-ul la care ai visat intotdeauna.

Daca esti un specialist cu experienta si iti doresti sa avansezi in cariera sau sa iti schimbi locul de munca cu unul pe masura pregatirii tale, la targ poti gasi sute de job-uri potrivite profilului tau.

Daca esti student, poti accesa zeci de internship-uri sau programe de recrutare si de training adresate special studentilor si proaspat absolventilor, multe dintre ele fiind lansate la eveniment.

Daca esti din alta localitate, cu un singur drum pana in Bucuresti, Iasi sau Timisoara poti avea
zeci de discutii cu angajatori deschisi sa recruteze persoane interesate de relocare.

In plus, poti afla mai multe despre planurile de angajare ale companiilor pentru toamna anului 2014, dar si detalii despre procesul de recrutare si selectie.

 

Noutatile acestei editii

Editiile din aceasta toamna ale targului de cariera Angajatori de TOP aduc odata cu ele un continut de exceptie pentru profesionistii si studentii care isi doresc un job sau noi provocari in cariera, precum si instrumente exclusive care sa le faciliteze procesul de obtinere a jobului dorit – Larisa Serban, Project Manager - Angajatori de TOP

Aplica la joburile postate pe www.hipo.ro in perioada 17 septembrie -1 noiembrie si ai acum mai multe sanse de a te face remarcat de catre angajatori. Companiile prezente la eveniment au acum acces la o solutie exclusiva de interviuri video, prin care iti poti dovedi motivatia si poti ajunge la interviul final cu angajatorul. 

Mai mult decat atat, participand la evenimentele fizice vei primi prin email acces gratuit la un test psihometric oferit de catre CUT-e.

 

Angajatori de TOP – Bucuresti

Cea de-a 17-a editie din Bucuresti va aduce impreuna la Sala Palatului peste 90 de angajatori de top. Evenimentul va avea loc vineri – 17 octombrie si sambata - 18 octombrie, intre orele 10:00 si 17:00.

Companiile care au confirmat pana acum participarea la targul de cariera Angajatori de TOP Bucuresti sunt: Hewlett Packard, ORACLE, Raiffeisen Bank, DELL, Vodafone, Renault Romania, IBM, Ericsson, BRD - Groupe Société Générale, Telekom, Ubisoft, eMAG, Teamnet International, Genpact, WNS Global Service, McDonald's Romania, ProCredit Bank, TELUS, Xerox, Stefanini, CGS, BCR, British American Tobacco, Lavalin, Ortec, Accenture, Groupama, Cargo-partner Expeditii, Bitdefender, Humangest, Luxoft, Dell Romania, Carrefour si multe altele.

 

Angajatori de TOP – Iasi

Aflat la a patra editie, evenimentul va aduce in Iasi peste 30 de companii in cautare de studenti si profesionisti pentru job-urile oferite. Evenimentul se va desfasura vineri – 24 octombrie si sambata – 25 octombrie, intre orele 10:00 si 17:00 in ambele zile, la Atriumul Palas Mall.

Companiile care au confirmat participarea pana acum la targul de cariera Angajatori de TOP Iasi sunt: Capgemini, ArcelorMittal, Premium Software, Infosys, TRW Airbag Systems, ProCredit Bank, BCR, McDonald's Romania, Veo Finance, UBIS, Xerox, Profi, SCC si multe altele.

 

Angajatori de TOP – Timisoara

Deja la a 5-a editie, targul de cariera din Timisoara si-a propus sa reuneasca peste 50 de companii de top in cautare de candidati potriviti pentru job-urile oferite. Evenimentul se va desfasura vineri – 31 octombrie, (10:00 – 18:00) si sambata – 1 noiembrie (10:00 – 17:00), la CRAFT, Timisoara.

Companiile care au confirmat participarea pana acum la targul de cariera Angajatori de TOP Timisoara sunt: Continental Automotive Romania, Valeo, Frontier Silicon, Infobest, Yazaki, Atos IT Solutions, Accenture, Microsoft, ProCredit Bank, Alcatel, Rapid Solutions, BUW, Movidius, Helpline, StarEdition, Flextronics, BERG Computers, Hella, DB Schenker, Brainspotting, Profi, BCR, Amiq si multe altele.

 

Pregateste-te pentru targuri

Intrarea la eveniment este gratuita si se face pe baza de CV. Dupa cum te-am obisnuit, nu mai este necesar sa iti tiparesti cate un CV pentru fiecare job la care vrei sa aplici, ci este suficient sa iti descarci un CV BarCODE. Implementata pentru prima data in cadrul evenimentului Angajatori de TOP, aceasta modalitate de a aplica la job-uri s-a dovedit a fi foarte eficienta si usor de accesat, facand ca, printr-o simpla scanare, CV-ul tau sa intre direct in baza de date a angajatorilor.
Actualizeaza-ti din timp CV-ul de pe Hipo.ro si urmareste instructiunile din video-tutorialul de mai jos pentru a afla cum sa descarci un CV BareCODE:

 

Editiile din primavara - 2014

Prima editie a evenimentului a avut loc in octombrie 2006 din dorinta de a oferi un instrument profesionist, organizat la standarde ridicate, un eveniment in cadrul caruia candidatii in cautarea unui job pot interactiona in mod direct cu reprezentanti ai companiilor participante.

Inca de la prima editie, 75 dintre cele mai mari companii si peste 10 000 de vizitatori au transformat evenimentul in cel mai mare targ de cariera din Romania.

Editia cu numarul 16 din Bucuresti, desfasurata in luna aprilie 2014, a oferit vizitatorilor oportunitatea de a aplica la joburile deschise de companiile prezente si de a afla competentele pe care le cauta angajatorii, dar si sansa sa inteleaga dinamica pietei fortei de munca. In urma centralizarii informatiilor cu privire la cele 3400 de pozitii deschise de companiile participante la Angajatori de TOP, a reiesit faptul ca 42% dintre job-urile disponibile au fost pentru candidatii cu pana la 1 an de experienta, 26% pentru tineri intre 1-3 ani de experienta si 32% pentru candidati cu peste 3 ani experienta.

 

 

Va recomandam si:

Participa la Prima Academie de Cariera @ Angajatori de TOP Timisoara

ULTIMELE JOBURI