PMI Romania premiaza cel mai bun proiect al anului!

PMI Romania Chapter organizeaza anul acesta a doua editie a competitiei de proiecte Project of the Year in cadrul conferintei internationale PMdays 2014 ce va avea loc in Bucuresti in perioada 25-26 Septembrie.

Aceasta competitie urmareste sa promoveze si sa premieze aplicarea bunelor practici de managementul proiectelor, care au condus la atingerea cu succes a obiectivelor setate, indiferent de marimea sau tipul organizatei, sau de marimea proiectului in sine.

In cadrul concursului sunt mai multe categorii in care orice organizatie poate aplica: IT&C, Research&Education, Construction, Education, European Funded Projects si Corporate Social Responsibility.

Pentru orice nelamuriri, intrebari, sugestii si ajutor necesar in completarea aplicatiei, va rugam sa ne scrieti pe adresa: comunicare@pmi.ro si vom fi incantati sa va stam la dispozitie. Mai multe informatii despre competitie, componenta aplicatiei si modul de completare al aplicatiei pot fi gasite aici: http://pmdays.ro/project-of-the-year-2014/

Lista castigatorilor de anul trecut poate fi gasita aici: http://pmi.ro/articole/145/project-of-the-year-2013/ . Castigatorul premiului de Proiectul Anului a fost in 2013 “Software for Disaster Scenario” implementat de Teamnet.

Acum aveti cea mai buna sansa ca o lume intreaga sa descopere realizarile dumneavoastra.
Asteptam cu interes sa va cunoastem!

Echipa PMdays 2014

Va recomandam si:

Discover InThePocket - New IT company to keep an eye on

ULTIMELE JOBURI