Start la start-up-uri!

Tinerii antreprenori, ideile crete si marete sau persoanele din domeniul IT, design, comunicare si alte domenii tehnice sunt asteptati intre 4 si 6 iulie la Startup Weekend Brasov pentru a tranforma ideile in afaceri! Unii mai numesc evenimentul si “program - multivitamina pentru idei si initiative istete, in afaceri sau comunitate :)”.

Hipo.ro iti recomanda sa iti pui pantofii (sau skateshoes-ii) de antreprenor, sa adaugi o idee buna si un buzunar plin cu motivatie. Motivatie sa cunosti oameni noi, sa incepi un business si sa faci un pitch pe masura. Dupa ce te-ai asigurat ca indeplinesti aceste conditii, ia primul mijloc de transport si mergi spre orasul lui Dracula!  Odata ajuns, nu uita sa pleci decat dupa ce iei cate o picatura din cunostiintele fiecarui mentor, vorbitor sau persoana participant!

Tot nu esti decis?

Iti reamintim ca Startup Weekend Brasov este o retea globala de lideri si antreprenori pasionati, ce inspira, educa si sustin echipe si comunitati sa formeze idei si sa le lanseze. Este un eveniment al schimbarilor, un eveniment in care lucrurile se fac diferit si ajung la potential maxim.

Cei 3 speakeri, 5 jurati si 12 mentori vor indruma si sustine echipele pe parcursul evenimentului: Andrea Adamo, Entrepreneur and UEFA football coach, Italia; Daniel Tiganila, Co-founder at startups.ro, Romania; Dragos Zavarache, Manager of Electroprecizia Construct Maintenance, Romania; Dustin Overbeck, Entrepreneur, Romania; Maria Sandor, Member of the Consultative Board at GRASP Society, Romania; Marius Mitroi, Head of Innovation Funding Department at UEFISCDI, Romania; Mukul Pal, Founder at Orpheus CAPITALS, India; Sebastian Ivan, President of Lotus21 Investments Romania; Paul Renaud, Adjunct Professor of Marketing at the Maastricht School of Management, Canada; Vlad Ficustean, Senior TEDx Ambassador, Romania; Irina Iliescu, creative business lawyer, Romania; Mihai Rotaru, CEO Clever Taxi, Romania; Evgenios Skitsanos, Greece

Astfel, timp de 54 de ore echipele se formeaza, comunica, deciziile devin o provocare, cer suportul si expertiza mentorilor, iar solutionarea problemelor se face prin cea mai creativa si activa metoda.

Conceptul StartupWeekend a fost dezvoltat in Statele Unite si preluat in peste 100 de tari din toata lumea: din Canada, in Europa, Africa si Asia, iar in Romania, Brasov, inscrierile se pot realiza pe site-ul evenimentului si ne puteti gasi online si pe facebook.
Astfel, indiferent de coltul lumii in care are loc evenimentul, acesta se va desfasura la aceleasi standarde: activitatile in limba engleza engleza, welcome pack si asigurarea mesei, racoritoarelor si a cafelei pentru intregul weekend.

Despre Startup Weekend

Startup Weekend este un concept centrat pe educatie experientiala. Participantii construiesc prototipuri, le supun validarii in timp ce colaboreaza cu alti oameni pasionati si specializati, ce au backgrounduri si puncte de vedere diferite. Mai mult, acestia au ocazia de a interactiona direct cu mentorii si juriul evenimentului – lideri ai comunitatii tech pentru a-si face ideile fezabile.
Incepand cu pitch-urile de vineri seara, participantii isi aduc cele mai bune idei si ii inspira pe ceilalti sa li se alature si sa formeze o echipa. Echipele se formeaza organic in jurul celor mai bune idei (determinate prin votul publicului) si apoi au o idee si  54 de ore sa creeaze modele de business, sa programeze, se conceapa designul, iar ulterior se testeaza si se valideaza conceptele.

Biletele pot fi achizitionate accesand acest link. Iar pentru a beneficia de discount:

  • Pentru studenti: 50%, utilizati codul promotional StudentBrasov
  • Pentru companii: 25%, utilizati codul CompanieBrasov

Site eveniment: http://brasov.startupweekend.org/

Like us: https://www.facebook.com/StartupWeekendBrasov

Data desfasurarii evenimentului: 04-06 iulie 2014

Locul defasurarii evenimentului: Camera de Comert si Industrie Brasov

Contact:

Corina Stirbu | PR Officer | corina.stirbu@gmail.com | 0746 655 470

Va recomandam si:

Discover InThePocket - New IT company to keep an eye on

ULTIMELE JOBURI