Vino in Scoala de Vara Technologies Tour - Next Gen si bucura-te de 5 zile de networking, IT si scoala-altfel!

02 – 07 Septembrie, Kosharitsa Bulgaria

De ce altfel? Pentru ca in fiecare dintre voi este un lider care asteapta sa fie descoperit. Iar IT-ul, leadership-ul si antreprenoriatul fac deja un corp comun. Asa ca inscrie-te acum la Scoala de Vara ca sa fii parte dintr-o scoala-altfel si sa afli de la profesionisti totul despre adevaratul tau potential.

Editia din acest an face un pas inainte si isi propune ca pe linga tehnologiile propriu-zise sa avem si un program complementar care sa raspunda provocarilor complexe cu care fiecare tinar(a) se confrunta la inceput de drum in cariera, fie aceasta in IT sau in orice alt domeniu. Noi, fireste, raminem la IT&C ca axa principala.

Deci, ce va propunem? Tehnologie + networking + dezvoltare personala + oportunitati de a intilni cele mai importante companii din domeniul IT&C + distractie (ca doar suntem la mare!!!!) = cistig maxim pentru profesie si viata!

Urmareste-ne pe Facebook si pe www.scoalavara.ro si vei fi la curent cu toate etapele de lucru!

Participarea consta intr-o taxa de 540 Ron pentru studentii care achita pana la 1 iulie 2014, 630 Ron pentru cei care achita pana la 1 august, 700 Ron pentru cei care achita pana la 29 august.  

Plata se face in contul IBAN (RON): RO03RNCB0072003952830001 deschis la BCR Victoriei pentru Oana Consulting, CIF: RO 14598380.

Participantii beneficiaza de: prezentari, workshopuri si ateliere de formare profesionala, cazare, mese si transport.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania